Aktywne Wpisy
giga_jablecznik +277
#facebookcontent #heheszki
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Rozejść się?
- Tak 62.8% (310)
- Nie 7.1% (35)
- Zrobić bachora 15.4% (76)
- Zrobić bachora później i przetrwać gadanie 14.8% (73)
bo nie można wieszać dywanów na ścianach
Białostocki humor xD
#bialystok #suchar
@Piesa: to nie stereotypy to jazda na doswiadczeniach
Wśród szerokiego i bardzo bliskiego kręgu znajomych mam dziesiątki prawosławnych, nie wykazują podanych przez Ciebie cech częściej niż katoliccy koledzy lub nasi znajomi tatarzy. A za nazwanie wprost kacapem część chętnie by ryj obiła, bo nawet jeśli posiadają korzenie ze wschodu to 99% z ukrainy/białorusi, gdzie również chętnie tłukliby za nazwanie ruskami.
Pozdrawiam, miłego dnia.
A ocenianie bardzo
@Piesa: nie przypominam sobie zeby ktos mowil kacap - ruskie czy prawoslawne to tak ale nigdy nie wprost.
@januszmirek92: z tych dywanow to sie akurat glownie smieja ci
Zirytowało mnie jedynie, że kolega używa określenia Kacap w stosunku do prawosławnych na podstawie zachowania 3 znajomych osób. Co więcej, na podstawie zachowania które nie ma nic wspólnego z definicją słowa "kacap" xD
A określenie "ruski" jest dla większości prawosławnych zwyczajnie obraźliwe, gdyż minimalny procent
ludzie maja nasrane we lbie przez ta unie jewropejska tolerancje i inne bzdety. w bialymstoku wystarczy ze sa 2 religie i jest juz kociol. niektorzy sie naprawde powinni #!$%@? w lep. jak cie to obraza to biegnij konfidencie do hejt stop.
#!$%@? ja #!$%@? diluj z tym ze sie obrazaja nawzajem.
a wiesz gdzie byl dom partii?
https://pl.wikipedia.org/wiki/Budynek_KW_PZPR_w_Bia%C5%82ymstoku
rzut beretem od cerkwii
https://pl.wikipedia.org/wiki/Sob%C3%B3r_%C5%9Bw._Miko%C5%82aja_w_Bia%C5%82ymstoku
@konik: idz juz idz naprawde. ludzie tera maja #!$%@? w glowach xD wydaje im sie ze chrzescijanstwo cokolwiek znaczy. #!$%@? ja #!$%@? jeszcze religie w to wciagnal xD nie lubia sie i tyle. pamietaja zabory ruskie, niemieckie.
nie obrazaj wiejskich alkoholików chrzescijaninie xD
I nie wiem jaki kocioł Ty widzisz. Mieszkałem tam prawie 20 lat i nie widziałem żadnego kotła, a tylko przyjazną, wzajemną egzystencję, nikt nikogo za wiarę nie szkalował, bo w Białymstoku ludzie uznają istnienie tych 2 religii obok siebie za normalne :D
I nie ma to jak jeszcze #!$%@?ć gadkę