Aktywne Wpisy
kwasnydeszcz +43
musiałam zrobić mnóstwo badań do wizyty z medycyny pracy na studia (ekg, okulista, lipidogram, bilirubina, próby wątrobowe) no i wydrukowałam te wyniki razem z morfologia, bo mi zlecił lekarz przy okazji. no i baba tak patrzy i pyta:
- mięsa pani nie je?
- no nie
- szkoda. dlaczego nie je pani mięsa?
- ze względów ideologicznych
- no i ze względów ideologicznych ma pani anemię
czy to jest normalne, że lekarz
- mięsa pani nie je?
- no nie
- szkoda. dlaczego nie je pani mięsa?
- ze względów ideologicznych
- no i ze względów ideologicznych ma pani anemię
czy to jest normalne, że lekarz
rocky93 +486
Mirki, smutek. Jestem pieprzonym przegrywem, taplajmy się w moim oceanie stulejarnosci. Zaraz 30 na karku, spotykam się od miesiąca z Panią X. Codziennie albo co drugi dzień przez x godzin. Jest ok, jest fajnie, jest super, ale nie ma fizycznosci. Buzi w usta na dzień dobry i do widzenia, czasem na łóżku jakieś przytulania. Z mojej perspektywy, jeśli ja jej nie dotknę, to będziemy tak siedzieć milimetr obok siebie ramię w ramię do rana. Gdyby ona nie była taka grzeczna i przyzwoita, gdyby chociaż raz jakimś zboczonym komentarzem rzuciła. Już zaczynałem brać pod uwagę, że jest dziewicą. :D No to raczej nie jest. Myślałem, że spotkamy się na chwilę, skończyliśmy w domu na filmie. Było późno, szła do spania, okazało się, że i dla mnie jest spanie, pierwszy raz. Za którymś razem poszła do łazienki i jak wróciła, to się na mnie położyła i się zaczęło. TO BYL KTOŚ INNY. To nie z nią się spotykałem! No i super. Było super, dopóki w trakcie nie wskoczyla na górę. Przez ten ułamek sekundy wyszedłem z szoku, ogarnąłem co się dookoła dzieje i... zdębiałem. W odwrotnym znaczeniu.
Ja nie ogarnialem jej, ona przez ten cały miesiąc nie ogarniała mojej bierności. Ok, mogłem być samcem alfa, ale ja nigdy nie randkowalem. Chciałem być grzeczny, sprawiała wrażenie, że tak trzeba. Dobra, zdarzyły się może ze 3-4 randki w jednym przypadku, ale dalej już nikt nie miał wątpliwości. Raz jeden. Wcześniej zawsze załatwialem wszystko od "dupy strony" i było jakoś łatwiej. I nie wykluczalo to kilkuletnich związków.
Pewnie się znów dziś zobaczymy, chociaż co do tego nie mam pewności, ale zrobiłem co mogłem na do widzenia. Jeśli się zobaczymy, to raczej będzie wóz albo przewóz. Pół nocy przy niej dziś nie spałem, jak nie więcej. Ogarnęło mnie gigantyczne poczucie wstydu i porażki. Dryluje mnie od środka w tym momencie, jakby mi zastąpiono krew jakimś toksycznym płynem. Mogłem ją wziąć rano, no mogłem, ale się, #!$%@?, bałem. Że coś pójdzie nie tak, że wyląduje na górze i mnie znów coś #!$%@?. Jak teraz o tym myślę, to aż mi się jaja chowają do środka.
Nie jestem kucem, nie jestem z gimnazjum, witam w prawdziwym świecie. Siedzę w samochodzie z zeszłego roku pod domem i to pisze. Nie chciałem tego spieprzyc, a #!$%@? jak się da. Jeszcze niecałe 2 m-ce temu rżnąłem Panią Y, że dzień później przyglucha sąsiadka pytała się czy wszystko z nią w porządku. Potrafię wyrwać laske i dojść ja na autostradzie ręką, a w domu dokończyć robotę i skończyć gdzie mi się spodoba.
Ale tutaj trzese się jak #!$%@? ze strachu. I nie mam pojęcia co zrobić i jak się odblokować ej.es.ej.pi., bo, hello, przyblokowalem się jak idiota. Nawet jej o tym nie powiem, bo ona nie lubi rozmawiać na poważne tematy i bardzo się irytuje. Pewnie, że jak ja będę całować, to będę napalony. Gorzej jak dalej w pewnym momencie pójdzie coś "nie po mojemu" i skończy się tak samoz tym bardziej że wiem, że w tym momencie mamy na to duże parcie i to jest właściwie jedyny element brakujący ban do uoficjalnienia. Przez te jej przyzwoitośc ja nawet nie miałem szansy dowiedzieć się czegokolwiek o tym co lubi, to by mi ułatwiło zadanie. Najchętniej to bym łyknął jakiegoś tabsa, żeby stan mojego łba nie miał znaczenia, jakby raz poszło, to już by później nie było problemów.
To strasznie wszystko żałosne, ale musiałem to z siebie wyrzucić. Nawet nie wiem jakie tagi dać, atencyjnie chyba będzie #logikaniebieskichpaskow i #logikarozowychpaskow właściwie chyba też.
:(
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
jest normalnie , nie musiałeś jakiś wyścigów robić że ruchałeś jak nie miałeś 18 lat jeszcze i że teraz masz 18 lat i nadal nie ruchałeś , kiedyś zaruchsz wkońcu ładne dziewczyny lub dziewczyny normalne i będzie dobrze
wyluzuj się ziomek i posłuchaj kawałka TRUSKAWY - NAJLEPSZE DUPECZKI RUCHAM
jak on rucha dobre dupeczki ładne dziewczyny
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Na pocieszenie powiem Ci, że pewnie laska też była zestresowana, bo skoro na codzień taka porządna to pewnie wszystko na jedną kartę postawiła i chciała w tę jedną noc zaszaleć i pokazać, że tak też potrafi.
No zdarza się, nic się nie stało, świat się nie zawalił, jak Cię kobieta trochę bardziej lubi to nie jest to dla niej aż taki problem.