Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +23
Jest publiczna nagonka na kobiety nie chcące mieć dzieci ale przecież one są w związkach z facetami, którzy też nie chcą mieć dzieci xD
I tych facetów nikt nie atakuje, nie wyśmiewa, żyją sobie jak chcą
A kobiety są wyzywane xD
Tylko kobieta według facetów to istota, którą należy pozbawić wolności i prawa do samodecydowania o sobie i swoim ciele.
I tych facetów nikt nie atakuje, nie wyśmiewa, żyją sobie jak chcą
A kobiety są wyzywane xD
Tylko kobieta według facetów to istota, którą należy pozbawić wolności i prawa do samodecydowania o sobie i swoim ciele.
czesio007p +42
#nieruchomosci
No to zrobiłem odwrotnie jak wykop pisze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jutro mam notariusza i podpisujemy deweloperską. Na luzie ugrałem 5%, ale policzyłem sobie na spokojnie i dogadałem się na 20/80. Lichwę w takim wypadku zacznę płacić za lekko ponad rok. No niestety jest k------o drogo i chciałem wstrzymać się jakoś do wiosny, ale mam dosłownie tylko teraz zdolność. Trzymajcie się mirasy w tym p---------u
No to zrobiłem odwrotnie jak wykop pisze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jutro mam notariusza i podpisujemy deweloperską. Na luzie ugrałem 5%, ale policzyłem sobie na spokojnie i dogadałem się na 20/80. Lichwę w takim wypadku zacznę płacić za lekko ponad rok. No niestety jest k------o drogo i chciałem wstrzymać się jakoś do wiosny, ale mam dosłownie tylko teraz zdolność. Trzymajcie się mirasy w tym p---------u
Mirki podzielcie sie swoimi sposobami :)
Dziennie gdy wstaje do pracy rano to mam takiego zamula sie szok. Do pracy dojezdzam pociagiem wiec zawsze Redbull na odmulenie i do pracy... Ale juz mi sie to znudzilo.
Ktos jakis pomysl z porannym odmulaczem ?
#pracabaza #pytaniedomirkow
#natura
W tej chwili jeśli mam możliwość zebrać młode pokrzywy (najlepiej same czubki) polecam Ci wyciskanie soku. Daje energetycznego kopa i oczyszcza organizm z wszelkiego syfu (taki naturalny detoks). Sok można trzymać przez kilka dni w lodówce. Jeśli masz do dyspozycji wyciskarkę to sok należy rozcieńczać, jeśli nie lubisz smaku pokrzywy to polecam pić z sokiem jabłkowym lub miodem. Sokiem który nie nadaje się już do picia