Aktywne Wpisy
sildenafil +217
Ekspert od wojny przestawia jak będzie wyglądała hipotetyczna ekstradycja wykopków, którzy uciekną za granicę przed śmiercią na froncie wojennym. Ekspert uważa, że kraje UE i NATO będą mogły odsyłać polskich obywateli do kraju w celu przymusowej mobilizacji.
Oczywiście w internecie wszyscy piszą: "to wyjadę do Paragwaju XD". Ale jaka jest prawda - dobrze wiecie, gdy wyłączacie internet i zostajecie z myślami sam na sam.
Większość z was nie wyjedzie bo nie będzie
Oczywiście w internecie wszyscy piszą: "to wyjadę do Paragwaju XD". Ale jaka jest prawda - dobrze wiecie, gdy wyłączacie internet i zostajecie z myślami sam na sam.
Większość z was nie wyjedzie bo nie będzie
WielkiNos +53
Faceci nawet nie wiedzą, że takie rzeczy się dzieją, bo ich to nie dotyczy.
#warszawa #pieklokobiet #molestowanie #truestory #logikaniebieskichpaskow
#warszawa #pieklokobiet #molestowanie #truestory #logikaniebieskichpaskow
Nie programowałem nigdy wcześniej w sumie, pomijając kiedyś w htmlu strony na infie pisaliśmy, ale to dawno już było
#!$%@? dotychczasową robotę, na magazynie za 1400 #!$%@? cały dzień, kumpel który jakimś mózgiem nie jest, studiuje i gdzieś tam pracuje na pół etatu i wyciąga 2k, więc w sumie mi też się powinno udać. Szczególnie że #!$%@? kiedyś mu dawałem korki z matmy, a teraz jak jakiś robol śmieć robię.
Jak to wszystko najłatwiej ogarnąć?
#programowanie #naukaprogramowania #pytanie
@Xonar: Najpierw naucz się korzystać z google.
Ja sie 3 miesiace decydowałem czy zostać w programowaniu uC czy iść w webdev... musisz popróbować wszystkiego, ja się decyduję jednak na uC bo kocham C i C++ i ASM
Ale tyle takich pytań padło w tym tagu, że nieuprzejme jest zadawanie go znowu... troszkę więcej zapału
Ale tak to się zgadzam w 100%, trzeba umieć szukać, i sobie radzić samemu, pytanie innych oczywiście nie jest złe, ale tym więcej potrafisz rozwiązać sam i/lub z pomocą
@GotoFinal: Jeśli by go to interesowało to by nie pytał jak zacząć, ile się trzeba uczyć żeby zarabiać i który język jest najłatwiejszy:)
Android też stoi na webie tak właściwe, co mnie wkurza, że ludzie zaczęli wszędzie robić strony w okienkach zamiast programów.
to był troll......(╯︵╰,)
I to mnie trochę denerwuje :p