Wpis z mikrobloga

Mam dziś 18-ste urodziny. Nigdy nie zapaliłam papierosa.
Plany na dorosłość? Nie palić papierosów.

Chciałabym mieć dziadka, który złożyłby mi dziś życzenia.

• 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nebayh: Jak mnie potrąci samochód to umrę :D Przypadek losowy. A nie palę, bo to niezdrowe. Przykład dziadka jeden z milionów, ale otworzył mi oczy dość wcześnie ;)
  • Odpowiedz
@Asmod96: To fakt, mam słabą wolę. Myślę jednak, że inaczej patrzeć na to niepalącemu, a inaczej palącemu np.13 lat. Dla Ciebie jako osoby niepalącej niepalenie to pikuś. Jeśli lubisz na przykład 2 razy dziennie brać prysznic, to spróbuj nie kąpać się 2 tygodnie. Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi.
  • Odpowiedz
@DreamyFox: szanuje, 20 lat nie palilem ani nie pilem alko, niczego nie zaluje.
znam ludzi ktorzy palili, jeden po zobaczeniu jak wygladaja pluca palacza przestal od razu bez zadnego odwyku
No i wszystkiego najlepszego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Asmod96: Czasy kawalera, 20 lat, co piątek-sobota piwko z chłopakami, po jednym, po jednym, potem kupiło się raz paczkę na taką imprezkę, potem kolejną. Później zaczynało się i w inne, normalne wieczory popalać i tak się to rozkręciło. Generalnie nikotyna ma dużą moc uzależnienia. Nie dawaj się namawiać na 'fajeczkę', bo to faktycznie wciąga. Choć mam kumpla, który potrafi wypalić paczkę jednej nocy, a potrafi też spalić jednego papierosa na
  • Odpowiedz