Pojawiło się już tu pytanie , ale nie chce mi się szukać :D Jakie portale do szukania samochodu w #uk ? #anglia Może być do naprawy, na gumtree,ebay nie ma nic ciekawego :( #motoryzacja
@BlackTabby: wiesz, że skąpy dwa razy traci? W komisie zapłacisz niby troszkę więcej, ale prawo Cię chroni. tak jak ktoś wczoraj tu napisał - od prywatnej osoby odjedziesz i auto rozkraczy sie na pierwszym zakręcie to po prostu masz kase w ... . Komis musi dać Ci gwarancję itd.
podepne sie jak pijawka. Szukam mechanika lub mobilny serwis naprawy wbitej i poharatanej karoserii. Najpierw powinno byc dobrze, moze byc nietanio :).
Gdzies w #yorkshire lub osciennych regionach, wiec wolam @Wujek_Fester z Derby czy @Ja-qb (sorry, ale kojarzycie mi sie z Derby i Man i chyba potraficie jezdzic :))
@zomowiec: ten cargurus ma minimum wyszkuwania od 3.000? :-o
Gdzies w #yorkshire lub osciennych regionach, wiec wolam @Wujek_Fester z Derby czy @Ja-qb (sorry, ale kojarzycie mi sie z Derby i Man i chyba potraficie jezdzic :))
Zalaczam fotke.
Ogolnie tak jak pisza mireczki wyzej - skapy traci dwa razy... (czasem trzy - ale to musisz lubic w dupke ( ͡° ͜ʖ ͡°) )