Aktywne Wpisy
mirko_anonim +73
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Usunąłem tu konto, więc nie wrzucę znaleziska, ale dla tematów demograficznych poświęcam się i wrzucam z anonima. Zanosi się, że na 2024 Polska będzie miała najgorszą dzietność w Europie. Obecnie jest to 1.1 jak widać. Ciekawe kiedy TFR tgeo narodu spadnie poniżej 1.0, może jak dopompujemy deweloperom to się polepszy?
#nieruchomosci #demografia #ekonomia
────────────────
Usunąłem tu konto, więc nie wrzucę znaleziska, ale dla tematów demograficznych poświęcam się i wrzucam z anonima. Zanosi się, że na 2024 Polska będzie miała najgorszą dzietność w Europie. Obecnie jest to 1.1 jak widać. Ciekawe kiedy TFR tgeo narodu spadnie poniżej 1.0, może jak dopompujemy deweloperom to się polepszy?
#nieruchomosci #demografia #ekonomia
────────────────
open_or_die +146
Co za przypadek że na spotkaniu wyborców brauna 70% zgromadzonych nie ma praw wyborczych xD
#heheszki #konfederacja
#heheszki #konfederacja
ile może kosztować praca kreatywnego grafika który miałby zaprojektować nowe logo dla małej firmy?
#grafika #design #pytanie #logo
możliwe że #damprace
@dGustator: kolego, ale szanujmy siebie nawzajem.
@poprostubartek: nie mniej niż 1000 zł.
Chcę zobaczyć co wyceniasz na 1000 zł, czy jest to faktycznie praca warta tych pieniędzy, czy tylko bezsensowne lanie wody i utopia profesjonalizmu?
Cena pracy ustalana jest na optymalnym poziomie w celu maksymalizacji zysków i po paru latach udało
Uwierz, że z takiego logotypu zrobionego w godzinę klient też jest zadowolony…
To nie jest logo dla kogoś z rodziny? Kojarzę wpis. Pokaż coś co sprzedałeś klientowi, nie rodzinie :)
Świadomość marki jest silna w niektórych przypadkach, mam i takich klientów. Ale tytułowe „logo dla małej firmy” to w moim rozumowaniu logo dla niewymagającego klienta
To też można porównać do sytuacji którą znam z autopsji.
Kwestia podejścia - albo oferuje się produkt luksusowy dla małej grupy osób, albo dużo
Albo inna opcja on ich wcale nie robi a chce kupić i udaje że teraz takie stawki a potem z innego nicku zgłosi się żeby kupić jak ktoś rzuci niską cene :D