Pytanie do #modameska i trochę #rozowepaski . Czy ubieranie się całkowicie na czarno nie jest odbierane jakoś negatywnie, nie zamykamy się w sobie? Czy to ogólnie podoba się kobietom? Już od dłuższego czasu podoba mi się taki styl, tylko jakoś nie byłem do końca przekonany. Zdjęcie przykładowe, ale coś trochę w tym stylu.
@elesdij: Jeśli jesteś ładny i masz dużo pieniędzy to możesz chodzić i w worku po ziemniakach, a jak nie jesteś, to nie przejmuj się tym w czym chodzisz.
@elesdij: Jeśli chcesz wiedzieć to jest to zamykanie się w sobie i jest to odbieranie trochę negatywnie. Pozytywne wrażenie sprawiają osoby uśmiechnięte i ubrane bardziej kolorowo.
@elesdij: Kiepski pomysł, nie chciałabym spotykać się z facetem który ubiera się cały czas na czarno. Jeszcze w jesienno-zimowym czasie rozumiem, że można mieć sporo ciemnych ubrań, ale znów np. jasna góra wygląda zdecydowanie schludniej. W okresie wiosenno letnim lepiej wyglądają jasne kolory, co nie znaczy, że trzeba nosić się wielobarwnie.
@elesdij: Spoko połączenie. Jeśli chodzi o męski ubiór to fajnie wygląda minimalizm i noszenie takich podstawowych, klasycznych kolorów tj. biały, czarny, szary, granatowy, beżowy, błękitny (koszule).
No i okazało się że prowokatorzy z wczoraj to policjanci, Tusk wrócił do władzy to wróciły stare metody na radzenie sobie z protestami, witamy w uśmiechniętej Polsce. #protest #polityka #sejm #rolnictwo #neuropa #policja
#moda #blackoutfit
@DBF2B: Dla siebie ale interesuje mnie jak to jest odbierane.
@FireDash: Może dam se spokój ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może być coś w tym stylu. Lub zdecydowanie bardziej sportowo.