Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +52
Powiem szczerze że wstydzę się mówić na terapii ostatnio o wielu rzeczach. Jak mam przed dorosłymi ludźmi opowiadać o tym, że śpię z pluszakami i chce być głaskana,chwalona i zaopiekowana? Przecież oni sobie pomyślą, że mam nieźle pod kopułą xd
#gownowpis
#gownowpis
aptitude +24
Ale faktycznie, po co montują te rączki w podjazdach? Miałem już za sobą 3 pojazdy i nikt w życiu nie korzystał z tej rączki. Wiec po co montują to?
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
Moje doświadczenie to dwa lata - codziennie pracuje zarówno z frontem jak i back endem. Za jakiekolwiek porady będę wdzięczny.
#java #programowanie #scjp
@egoMojKolego: ja polecam testy z enthuware (JQ+ V8 For OCP-JP-II SE8), za 10 dolarów ponad 600 pytań. Uczyłem się również z innych źródeł, ale to było najbardziej efektywne, jeśli chodzi o poświęcony czas i pytania.
@notauser: po części się zgadzam, że to sztuka sama w sobie, aczkolwiek czasem na rozmowach rekrutacyjnych padają pytania o rzeczy zupełnie "nie przydatne", a mając taki certyfikat - raz że nie powinni pytać, a dwa, jest większa szansa, że gdzieś w zakamarkach pamięci będę miał odpowiedź.
@Eoghan: Nie sprawdzałem tego jeszcze ale czy obecnie tylko można zdawać z Javy 8, czy jest jeszcze opcja z Javy
@egoMojKolego: usystematyzowałem swoją wiedzę robiąc testy, jak coś było niepewne to patrzyłem do dokumentacji. Tak naprawdę wystarczy poznać pytania, by zrozumieć gdzie i w jaki sposób chcą nas przechytrzyć. ;)