Aktywne Wpisy
comanchee +8
Ej mirki z #wykop30plus, czy zauważyliście w swoim życiu pewien moment, gdy ostatnie grupy towarzyskie się rozsypują, ludzie okopują się w związkach i nie wychylają poza nie nosa, z wyjątkiem własnych najbliższych przyjaciół? Chyba znalazłem się w takim punkcie, gdzie dawni znajomi przestają się do siebie odzywać, nikt niczego już nie proponuje i wychodzi że wszystkim to pasuje.
No i hop. Stało się. Jako, że codziennie zbierało się bardzo dużo treści z otchłani internetu, którymi chciałem się dzielić z wieloma osobami to... postanowiłem stworzyć sobie stronkę agregującą to wszystko. Nie wiem sam, czy nazywać to internetowym magazynem czy może skupiskiem wielu kategorii, które interesują mnie na co dzień.
W każdym razie: możesz przyjść i polubić albo możesz olać i nic z tym nie zrobić. Codziennie coś nowego, obiecuję. :)
Piszę do wszystkich osób, które śledziły tag #prywatnynotatnik i w jakiś sposób się udzielały. Nie znikam nigdzie ani nie usuwam konta. Wszystkie nowości przenoszę pod tag --> #frillmag (do pewnego czasu będę używał notatnikowego tagu przy wpisach) oraz konto przypisane do serwisu -> @FRILLMag
Na stronie czeka już pierwszy wpis. :)