Aktywne Wpisy
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Elberus +97
Przez pierwsze 5 czy 6 godzin nie miałem czasu nawet napić się z wami, ale chyba było warto. Dużo frajdy sprawiła mi gównoburza którą chciał wywołać pewien frajer ze swojej piwnicy. Do tego stronnicza @moderacja chroni go mimo że złamał prawo (art. 212 p.1 kk, dzięki @janusz0 - na pw dostałem w sumie kilka propozycji pomocy prawnej), ale o tym później.
Moje podsumowanie jest takie że bawiliście się świetnie, ale było was o wiele mniej niż się spodziewałem. Szkoda, liczę że za rok nie zawiedziecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pierwszego wpisu nie cytujesz w całości, jeśli powołujesz się na panel to nie wyświetla w nim całych wpisów, w dalszej części był tag obrażający innego użytkownika.
Drugi wpis zawierał wulgarny tag obrażający Dutkiewicza (sam go dałeś w cytacie).
Nie jestem stronniczy.
@Atencyjny_Gerbil: Za mała grupa badawcza ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@kmicolo: przepraszam Cię bardzo, wolałbym aby prawicowcy i Bóg nie byli elementem mojej kultury. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aha, Ty jesteś tym typem człowieka który uważa że działanie jako tako zgodnie z prawem jest złe. Nie mam w sumie więcej pytań
@kmicolo: kasuj to i wstydu sobie oszczędź. Odwalasz kawał roboty z tą imprezą, a psujesz wwszystko takimi postami. Piłeś? Nie pisz.