Wpis z mikrobloga

Organizacja #wroclawskiewykopparty tak naprawdę polega na stworzeniu wam warunków do zabawy - to wy tworzycie klimat imprezy. Wszystkie wczorajsze akcje to wasza zasługa. Udało się zebrać 600zł na cele charytatywne, 16 osób zarejestrowało się jako dawcy szpiku, a kto wie ilu z was zostanie w drodze powrotnej dawcami nerek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Rozdane kubki od @SwiatBaterii i 10 mitów inteligentnych domów (jaki oni mają nick? xD). @kravjec dostarczył maść na ból d--y a @gkalinowski przypinki. @Browin zajął się smyczami i pysznymi alkoholami (zgubiłem flaszkę od was w taksówce do różowego :( Chciałem żeby też spróbowała tych pyszności). @lozaszydercow dała gry, część z was dostała kompletne egzemplarze, część dodatki (teraz musicie kupić grę). Dekucing przeprowadzony przez @KhorneFlakes to coś pięknego. Myślałem że zbierze się max 30zł a tu taka piękna niespodzianka. Szkoda że nożyczki takie tępe xD Karaoke też śpiewaliście na poziomie.

Przez pierwsze 5 czy 6 godzin nie miałem czasu nawet napić się z wami, ale chyba było warto. Dużo frajdy sprawiła mi gównoburza którą chciał wywołać pewien frajer ze swojej piwnicy. Do tego stronnicza @moderacja chroni go mimo że złamał prawo (art. 212 p.1 kk, dzięki @janusz0 - na pw dostałem w sumie kilka propozycji pomocy prawnej), ale o tym później.

Moje podsumowanie jest takie że bawiliście się świetnie, ale było was o wiele mniej niż się spodziewałem. Szkoda, liczę że za rok nie zawiedziecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
k.....o - Organizacja #wroclawskiewykopparty tak naprawdę polega na stworzeniu wam wa...

źródło: comment_PuCQa58eh9S7m998bpwBKHSE7zzTkwpw.jpg

Pobierz
  • 118
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kmicolo:
Pierwszego wpisu nie cytujesz w całości, jeśli powołujesz się na panel to nie wyświetla w nim całych wpisów, w dalszej części był tag obrażający innego użytkownika.

Drugi wpis zawierał wulgarny tag obrażający Dutkiewicza (sam go dałeś w cytacie).

Nie jestem stronniczy.
  • Odpowiedz
  • 5
@Deykun: aferami że osoba która szkodzi ludziom w ich życiu i bawi się w stalking często bez powodu lub dla zabawy, jest nietykalna. Zmodyfikujcie regulamin jeśli nie ma w nim punktu "osoba niebezpieczna i niemile widziana przynajmniej przez połowę wykopu". A i nie tylko o gruszkę tu chodzi, bo inby są co jakiś czas różnego kalibru. Ja miałem jednego bana za to, że ktoś mi wjeżdżał na rodzinę i się
  • Odpowiedz
@Atencyjny_Gerbil: Jestem organizatorem imprezy i CO? Czy to daje komukolwiek prawo robienia gnoju wokół mnie? Czy raczej zabiera mi prawo walki o własny wizerunek? A sprawę w party wmieszał znany konfident bo w godzinie zaczęcia wywołał gównoburzę.
  • Odpowiedz
@OstrzeKtoreZabijaLewakow: Jeśli udowodnię że zrobił to celowo żeby szargać mój wizerunek (a zrobił bo dysponuję screenami rozmów kiedy to jeszcze knuł) to jestem przekonany że jestem w stanie go zmusić do wpłaty sumki na jakąś ultra prawacką organizację. Dowodów mam więcej niż trzeba, zastanawiam się tylko czy warto walczyć z kimś takim. Za ścianą mojego mieszkania ma kancelarie znajoma doktor prawa więc daleko nie mam, nie muszę polegać na wykopie.
  • Odpowiedz
@kmicolo: Czy jesteś święty? Widziałem wczoraj twój post i "tajną wiadomość" do gruszki. Co najmniej nieprofesjonalne zachowanie. Teraz robisz podsumowanie - fajnie, ale po c--j musisz załączyć do tego gównoburzę. Jesteście siebie warci.

• Odpowiedz
@Atencyjny_Gerbil: podsumowanie będzie w wykopalisku, to tylko pierwsze przemyślenia jeszcze trochę po pijaku. Wiadomość byłą tajna bo napisałem ją tydzień temu kiedy on jeszcze nie wiedział że ja wiem. Chciałem zrobić niespodziankę kiedy to opublikuje.
  • Odpowiedz
a za obrażanie polaków, prawicowców, boga i wszystkiego co jest elementem naszej kultury nie.

@kmicolo: przepraszam Cię bardzo, wolałbym aby prawicowcy i Bóg nie byli elementem mojej kultury. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

On jest dumny z bycia konfidentem i sam podkreśla ten fakt.

Aha, Ty jesteś tym typem człowieka który uważa że działanie jako tako zgodnie z prawem jest złe. Nie mam w sumie więcej pytań
  • Odpowiedz
@Madotsuki: Działanie zgodnie z prawem xD P------------e pracodawcy (prowadzę własną firmę btw) że ktoś ma prywatny profil w serwisie ze śmiesznymi obrazkami xD Kolejny wykopowy potomek sbecji? Jeden z tych co to uprzejmie donoszą skarbówce że sąsiad nie płaci podatku za pracę Krzysia z trzeciego piętra bo ten wyprowadza mu psa? Wstydź się tego kim jesteś.
  • Odpowiedz