Wpis z mikrobloga

Organizacja #wroclawskiewykopparty tak naprawdę polega na stworzeniu wam warunków do zabawy - to wy tworzycie klimat imprezy. Wszystkie wczorajsze akcje to wasza zasługa. Udało się zebrać 600zł na cele charytatywne, 16 osób zarejestrowało się jako dawcy szpiku, a kto wie ilu z was zostanie w drodze powrotnej dawcami nerek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Rozdane kubki od @SwiatBaterii i 10 mitów inteligentnych domów (jaki oni mają nick? xD). @kravjec dostarczył maść na ból dupy a @gkalinowski przypinki. @Browin zajął się smyczami i pysznymi alkoholami (zgubiłem flaszkę od was w taksówce do różowego :( Chciałem żeby też spróbowała tych pyszności). @lozaszydercow dała gry, część z was dostała kompletne egzemplarze, część dodatki (teraz musicie kupić grę). Dekucing przeprowadzony przez @KhorneFlakes to coś pięknego. Myślałem że zbierze się max 30zł a tu taka piękna niespodzianka. Szkoda że nożyczki takie tępe xD Karaoke też śpiewaliście na poziomie.

Przez pierwsze 5 czy 6 godzin nie miałem czasu nawet napić się z wami, ale chyba było warto. Dużo frajdy sprawiła mi gównoburza którą chciał wywołać pewien frajer ze swojej piwnicy. Do tego stronnicza @moderacja chroni go mimo że złamał prawo (art. 212 p.1 kk, dzięki @janusz0 - na pw dostałem w sumie kilka propozycji pomocy prawnej), ale o tym później.

Moje podsumowanie jest takie że bawiliście się świetnie, ale było was o wiele mniej niż się spodziewałem. Szkoda, liczę że za rok nie zawiedziecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pobierz k.....o - Organizacja #wroclawskiewykopparty tak naprawdę polega na stworzeniu wam wa...
źródło: comment_PuCQa58eh9S7m998bpwBKHSE7zzTkwpw.jpg
  • 118
@top_czipsy:
Sytuacja wygląda tak, że @kmicolo, wyzwał jednego użytkownika kilkukrotnie od cweli, od podludzi itd. i moderacja faktycznie zachowała się stronniczo, bo ponownie daliśmy mu szansę zdejmując w nocy miesięcznego bana za obrażanie (bana którego dostał po dwóch ostrzeżeniach tylko w kwietniu).

W zeszłym roku również dostał szansę i został odbanowany, bo "musi mieć kontakt jako organizator imprezy".

I taka osoba potrafi dzień później pisać o naszej stronniczości
@kmicolo:
Ja powoli tracę do Ciebie cierpliwość i naprawdę ubolewam, że wśród wszystkich organizatorów Wykopparty tylko Ty jeden masz tego typu problemy.

Wszystko o czym mówiłem we wpisie jest prawdą, obelgi które wspomniałem zostały zgłoszone przez kilka osób, a Ty próbujesz wykreować się na ofiarę we wpisie w którym wyzwałeś kolejny raz użytkownika, tym razem od frajerów. Moim zdaniem nie zasługujesz na tą kolejną szansę i uważam, że błędem było odbanowanie
@Deykun: pokaż gdzie nazwałem go cwelem - kilkukrotnie. Podludziem i przegrywem owszem, jak go nazwę człowiekiem to też będzie źle? Poleciał nawet mój komentarz ze zdjęciem z party na którym stał gdzieś z boku i było widać jego twarz. Nie moja wina że nie akceptuje siebie. Rozdziel wyrażanie opinii od ciśnięcia po kimś i wyzywania go. Masa osób twierdzi że udostępniałem gdzieś jego dane adresowe przez takie akcje i że za
@kmicolo: dzięki za organizację, mniej ludzi przyszło, bo imho za słabo impreza była rozreklamowana (i za późno), ale ma to swoje dobre strony - jak @Wozyack napisał, przy większej liczbie osób byłoby słabo w tym lokalu.
Plus też taki, że dzięki temu dało się spokojnie z większością ludzi porozmawiać. Super było, jeszcze raz dzięki.