Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Odnosnie tego zdjecia widac ze faceci od kobiet oczekują przede wszystkim ze będą ładne. Zawód wykopkow ze na zdjęciu jest dziewczyna 1/10 był do przewidzenia. Niektóre komentarze poniżej pasa są jak najbardziej prawdziwe. Ludzie tak myślą o innych. Pewnie faceci jak patrzą na brzydkie dziewczyny to też przechodzi przez głowę jedno wielkie WTF albo "ale pasztet".
Moje pytanie: co waszym zdaniem mogą ze sobą zrobić brzydkie dziewczyny? Wiadomo nikt się nimi nie zainteresuje, rodziny nie założą. Miłość do brzydkich nie istnieje. Co byście im radzili?
#brzydccyludzie #zycieniepiesci #samotnosc

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Trzy protipy jak z każdej laski z brzydką twarzą zrobić 7/10:
- bądź szczupła
- zapuść długie włosy
- makijaż, aby ukryć brzydotę z twarzy
Also, nie celuj w typowych wygrywów, wysokich blondynów z sześcipokami itd., oni nawet na ciebie nie spojrzą.
  • Odpowiedz
Anon: Również tak uważam, ale jednak trochę razi hipokryzja. Często mężczyźni mają pretensje, że kobiety patrzą na kasę, mają wygórowane wymagania a nie ich ciepłe i jakże wartościowe wnętrze. To ja już wolę patrzeć na kasę, bo na to można mieć jakiś wpływ ciężką pracą, ambicjami niż na wygląd.

To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
  • Odpowiedz
bjuti: rispekt dla niej, bo to nie jest pozowane zdjęcie tak by wyjśc dobrze i wybrane z tysiące selfi. Ona nie starała sie wyjść ładnie tylko po prostu pokazała, że fajnie ma w górach. Oczy przymrużone Tak jak wyglądaja twarze ludzkie w normalnych okolicznościach.Teksty "z-----y ryj" pochodzą od patologii umysłowej. Ona jest normalna a nie brzydka.

• Odpowiedz
Anon: A ja uważam, że zadbana kobieta nawet na wyprawę w góry zrobi sobie lekki makijaż, założy jakieś gładkie, wygodne, ale obcisłe ubrania, które przy fajnej figurze wyglądają bardzo super i zadba o włosy, żeby nie wyglądały jakby właścicielka wpadła w plakatówki. I mówię to jako kobieta. Nie będę oceniać urody tej dziewczyny bo to nie jej wina, ale wszystkie kwestie, które są od niej zależne leżą i kwicza. Takimi drobnymi
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Co zrobić być ciekawą porostu narmalną a nie pustakiem :D I istnieje do brzydkich pierwsze spotkanie i wrażenie co za paszczur ... Po pół roku dał bym sobie uciąć rękę za nią i dobrze że nie dałem bo bym ręki nie miał :D Wszystkie jesteście takie same czy to ładne, średnie, normalne, brzydkie. Po prostu w dupach wam się poprzewracało i nie wiecie czego chcecie (
  • Odpowiedz
Anon: Nie wiem co mogą zrobić ale to, że są same to ich wyłącznie wina. Jestem niebieski 6/10. Napisałem kiedyś do grubaski 3/10 bo chciałem jej dać szansę, gdyż mieliśmy wiele wspólnych zainteresowań. Olała mnie totalnie. Niech ginie.

• Odpowiedz
Anon: ludzie którzy preferowali brzydkie kobiety spadli z genetycznej kołyski. jeżeli twoje geny mialy przetrwać ostatnie 5 miliardów lat to musiałeś pogardzać brzydkimi i szukać ładnych partnerek. tak działa ewolucja.

• Odpowiedz