Aktywne Wpisy
ujtamajtam +289
Caracas +49
Moja córka w tym roku ma mieć pierwszy raz religię (idzie do zerówki w państwowym przedszkolu).
Dziś było spotkanie z księdzem - odwiedził klasę czy tam pokój gdzie przebywa grupa do jakiej uczęszcza moja córka.
Są tam zabawki różne plakaty na ścianach itp.
Teraz najlepsze ksiądz powiedział, że do czasu jego następnej wizyty mają zniknąć z ściany wszystkie dinozaury oraz rzeczy z nimi powiązane bo to sprzeczne z nauką kościoła i to
Dziś było spotkanie z księdzem - odwiedził klasę czy tam pokój gdzie przebywa grupa do jakiej uczęszcza moja córka.
Są tam zabawki różne plakaty na ścianach itp.
Teraz najlepsze ksiądz powiedział, że do czasu jego następnej wizyty mają zniknąć z ściany wszystkie dinozaury oraz rzeczy z nimi powiązane bo to sprzeczne z nauką kościoła i to
Idziesz sobie z żoną/dziewczyną nagle zauważasz atrakcyjnego #rozowypasek to żona/dziewczyna w tym momencie próbuje odciągnąć uwagę aby się nie gapić, za każdym #!$%@? razem stara się mnie rozproszyć.
Nie mogę się skupić, zauważyłem ostatnio że celowo do mnie zagaduje gdy lecą cycki w tv.
O co #!$%@? mać chodzi? Czyżby to ten słynny borderline??
#kiciochpyta #zwiazki #logikarozowychpaskow
@basista87: Zwykłe kompleksy i brak pewności siebie. "O nie, ma cycki jędrniejsze od moich, lepiej żeby Anon nie zauważył"...
Komentarz usunięty przez autora