Wpis z mikrobloga

#android #iphone #galaxys6 #samsung W x-komie jest promocja na iPhony 5S za jedyne 1399. Warto zmieniać Samsunga S6 na 5S? Ktoś się przesiadł z podobnej konfiguracji? Co po przesiadce jest fajnego w iOS, a czego wam brakuje czy wkurza.
Ostatni iPhone jakiego miałem to iPhone 5 i z tego co kojarzę trochę się od tamtych czasów zmieniło.
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@saycool: Mialem jakis czas temu Nexusa 5, a ostatnio Xiaomi redmi note2 (w benchmarkach ma tyle co s6).

Przedewszystkim stabilność lvl over 9000.

Jak chcesz sie p-------c ze zmianami romow, konfiguracjami itp to bierz androida.

Po kupnie iphona zapomnialem ze mam telefon. Wszystko dziala, nic sie nie zawiesza, restartuje, wysypuje. Dziala idealnie.
  • Odpowiedz
@saycool: Powiem Ci tak. Mogę się za mojego Huawei P8 wymienić z Toba za dopłatą z mojej strony. Dodatkowo gościu chciał się ze mną wymienić mój P8 za IP 5s +dopłata z jego strony. Więc sobie odpowiedz czy Ci się opłaca :D Jesteś conajmniej te 200zł które on mi chciał dopłacić do tyłu :D
  • Odpowiedz
@saycool: mimo, że zabrzmię jak #bojowkaios, to powiem Ci że ja po zmianie z androidów (ostatni xperia z1) na ios nigdy w życiu już tam nie wrócę . wszystko co napisali wcześniej to prawda- fakt pierwszy tydzień to przyzwyczajanie do zupełnie nowych rzeczy i nawet miałem ochotę go rzucić w p---u i używać z1, ale teraz po 4 miesiącach na ios śmieje się, że tyle lat miałem
  • Odpowiedz