Aktywne Wpisy
unintelligible +408
Może i w powiecie myślenickim normy przekroczone są o 800%, ale 1) ekologia to lewacka ideologia, 2) zakaz palenia w piecach to faszyzm, 3) mój dziadek i pradziadek palili w piecu i wszyscy byli zdrowi. #ekologia #polska #zamordyzm #krakow #lewackalogika

soshiu 0
Zerwalismy jakis miesiąc temu, prawdopodobnie miala na oku innego ale nie wiem jaki byl glowny powod zerwanai, moze sie znudzila mną po prostu. Poblokowalem ją wszedzie, ale zapomnialem że ma jeszcze jakieś inne konto i z niego do mnie napisała cos takiego wczoraj. Co mam o tym myślec? #pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow

#united #arsenal #premierleague
Nie ogarniam juz czy sa dobrzy czy slabi. Ktos kiedys powiedzial chyba ze wenger tylko imituje mocny arsenal a w rzeczywistosci jest zgola inaczej.
Nie ogarniam tego XD
@instinCtoriginal:
Przejrzyjmy skład. W ataku reprezentanci Francji i Anglii. W ofensywnej pomocy kluczowy reprezentant mistrzów świata i kluczowy reprezentant mistrza Ameryki. Na skrzydlach reprezentanci Anglii i gwiazda sensacji ostatniego mundialu. W pomocy reprezentant Hiszpanii, kapitan Walii. W obronie reprezentant Francji, trzeci najlepszy młodzik zeszłego roku, solidny zawodnik który się nie łapie do składu, bo Hiszpania.
Tam pytać o radę to jak pytać na mikro w sprawach sercowych ;)