Elo Mirki, szukam programu do sprawnego wytwarzania notatek z matematyki(równania całki, pochodne sigmy srigmy i inne duperele) - jest kupa tego typu rzeczy w internetach, ale szukam czegoś co nie będzie wymagało klikania tylko znajomości składni, a może ma ktoś doświadczenie z tego typu rzeczami, i podzieli się czego warto używać a czego unikać. Najlepiej żeby też istniała możliwość rysowania figur geometrycznych itd. a przy okazji żeby miał dość dobry edytor(np. z sugestiami wykańczania wyrazów). Niekoniecznie darmowy. Uprzejmie proszę o rady, #politechnika #uwr #pytaniedoeksperta #politechnikapoznanska #politechnikagdanska #pwr #matematyka
@Piotr-muwi-rze: @maciekawski: nie to żebym się czepiał, ale ten program wydaje się dość mocno specjalistyczny. Nie jestem studentem budownictwa, więc może znajdzie się coś lżejszego.
Wysłałem zapytanie do firmy Dr. Gerard po tym jak zobaczyłem znalezisko na głównej w związku ze zmianą składu pryncypałek. Dostałem odpowiedź od firmy, zamieszczam z kronikarskiego obowiązku:
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link