Aktywne Wpisy

midnight +70
Po prawie 15 latach prób, udalo mi się w końcu zawieść brata na odwyk do szpitala na detoks. Musiał być trzeźwy na izbie przyjęć, więc miał juz takie delirium, że na wózku go wiozłem, nie życzę najgorszemu wrogowi takich doświadczeń jakich doświadczyłem przez te wszystkie lata, zobaczymy co bedzie. #alkoholizm

InnyWymiar90 +39
źródło: temp_file8407237754470735332
Pobierz

Widze w #castorama maja 4 typy, lutownica potrzebna mi co najwyzej do lutowania kabli w sluchawkach, czasem jakies wtyczki i innych domowych drobnych napraw, ktora najlepiej? No chyba ze macie jakies #cebuladeals?
http://www.castorama.pl/gsa/result/?&q=lutownica&type=product&category=1844 <- lutownice
#lutownica #lutowanie #elektonika #elektyka
Komentarz usunięty przez moderatora
Update
Z tego linka to nie bierz żadnej, straszne dziadostwo.
@tunczykzbiedronki:
Wolasz nas, zeby nas zapytac, a nie zaoferowac?
@KaszaGryczana :> WEP 937D+ w sumie taka stacja 110-130zl wiec chyba sie skusze...
@luki_: jakas firma, przepraszam ze tak wypytuje, ale naprawde jestem w tym zielony
tunczykzbiedronki:
Gratuluje, ale nie musisz obnosic sie publicznie ze swoja orientacja...
@tunczykzbiedronki: O a już miałem Ci doradzić, a tak tylko Ci powiem usuń konto.
@KaszaGryczana: nie zgadzam się z Twoją opinią na temat zdz. Topex jest słaby, ale te polskie
Jak chcesz tylko od czasu do czasu zlutować dwa przewody to moim zdaniem nie ma co wywalać kasy na stację lutowniczą.
czyli pojde po najmniejszej linii oporu i kupietego ZDZ ;)
@sylwek2k: chodzilo mi bardziej ze mam Twoja opinie w dupie, nie wiem o czym tam sobie pomyslales, glodnemu chleb na mysli?
Źle taguje z premedytacją i jeszcze obraża za zwrócenie uwagi co za...