Wpis z mikrobloga

Mirki (i mirabelki ;) ), mój syn stracił dostęp do swojego konta w LOLu. Ktoś je przejął, zmienił e-mail i hasło. Standardowe metody nie działają, Riot Games nie chce pomóc pomimo zgłoszeń, mimo że syn pamięta szczegóły konta. Jest jeszcze jakaś szansa na odzyskanie go? Włożył w nie sporo "pracy" i trochę szkoda :(

#leagueoflegends
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Toshikasu: myślą, że to fake. Jakiś sprawdzony sposób na przekonanie ich? Pamięta swoje postacie, grał głównie z domu (to samo IP), prawie zawsze ze swojego kompa.
  • Odpowiedz
@v-tec: bo to trochę wygląda jakby oddał/sprzedał to konto i teraz mu się odwidziało. aby zmienić hasło i e-mail trzeba znać zarówno starego maila jak i hasło do niego. jak support nie pomoże to raczej nie ma ratunku
  • Odpowiedz
@Madlen_: nie oddał ani nie sprzedał, dał login/ hasło 2 kolegom (żeby sobie pograli), hasło do e-mail jest inne, także dostępu do maila nie mieli.
Nowy (obecny) adres e-mail jest na polskim portalu, ale nie rozpoznaje czy to któregoś z jdgo kolegów (widoczna jest pierwsza i ostatnia litera).
Konto obecnie nie jest używane.
  • Odpowiedz
@v-tec: Współczuję, mi nie pomogli mimo, że podawałem bardzo dużo szczegółów - niestety ukradziono mi maila z którego konto założono. A też w zrobienie konta cholernie dużo wpakowane.
  • Odpowiedz