Wpis z mikrobloga

@monkali: to na POSIŁKI? schowasz je do pudełek na mrożonki?

A tak na serio, brzmi apetycznie! Nie ogarniam osób, które myślą, że dieta/świadome jedzenie to katorga.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Maremoni: schowam je do pojemnika na lunch :D jutro też zupa krem z kalafiora i limonki. Na śniadanie kasza jaglana ze świeżym ananasem, wiec jutro egzotycznie :) tylko sos do klopsików mi został, ale to 5 min :)
@kurczakos1:nie. Tylko imbir, czosnek, sos sojowy, bazylia tajska, szczypiorek.
  • Odpowiedz
  • 0
@monkali: jak w przepisie jest czosnek to prawilny przepis z tym że ja ten czosnek piekę aż jest prawie czarny i najzwyczajniej go wyciskam z łupinki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Rain_: a nie jest gorzki? chyba czosnek pod wpływem wysokiej temperatury (przypalenia) gorzknieje. Chyba, że właśnie łupinka chroni przed gorzknieniem?
  • Odpowiedz
  • 0
@monkali: yup,nie przesadzić ale taki pieczony czosnek jest super,ja po prostu przecinam główkę czosnku na pół i piekę a później dodaje do sosu
  • Odpowiedz