@Cinoski: Wałęsa to prezydent robotników, Kwaśniewski to prezydent lewicy, Kaczyński to prezydent prawicy, Komorowski to prezydent hodowców kur ale tylko Pan Dr. Andrzej Duda to prezydent wszystkich Polaków :)
@Cinoski: Kurdę, z jakiej paki tyle osób, a raczej małolatów, wskazuje Dudę. Co on niby zrobił przez te ponad pół roku poza tym, że jest podnóżkiem Jarka? To że wali śmieszne miny i można z nim memy trzaskać to czyni go najlepszym prezydentem? Ja jebię.
@True1988: Polityk europejskiego formatu. IQ zdecydowanie wyższe niż reszta. Nie przeszkadzał, działał dla dobra Polski. Żałuję, że nigdy na niego nie zagłosowałam (bo komuch).
Kurdę, z jakiej paki tyle osób, a raczej małolatów, wskazuje Dudę. Co on niby zrobił przez te ponad pół roku poza tym, że jest podnóżkiem Jarka? To że wali śmieszne miny i można z nim memy trzaskać to czyni go najlepszym prezydentem? Ja jebię.
@Cinoski: Kwach zostanie zapamiętany jako pijak i ten co wprowadzał Polskę do NATO i UE. Duda póki co olewał konstytucję, uzgadniał stanowisko z prezesem partii (xD), nie czytał z kartki i był bardzo memiczny xD
#ankieta #neuropa #4konserwy
Najlepszy prezydent po 1990 r. to:
@enzojabol: no ale Kinga (╥﹏╥)
@Ssssssssindriiiiiiiiiiiiiii: xD
Duda póki co olewał konstytucję, uzgadniał stanowisko z prezesem partii (xD), nie czytał z kartki i był bardzo memiczny xD