Wpis z mikrobloga

Najlepszy prezydent po 1990 r. to:
#ankieta #neuropa #4konserwy

Najlepszy prezydent po 1990 r. to:

• Lech Wałęsa 4.9% (202)
  • Aleksander Kwaśniewski 33.4% (1371)
  • Lech Kaczyński 11.5% (472)
  • Bronisław Komorowski 4.5% (183)
  • Andrzej Duda 45.7% (1873)

Oddanych głosów: 4101

• 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cinoski: Wałęsa to prezydent robotników, Kwaśniewski to prezydent lewicy, Kaczyński to prezydent prawicy, Komorowski to prezydent hodowców kur ale tylko Pan Dr. Andrzej Duda to prezydent wszystkich Polaków :)
  • Odpowiedz
@Cinoski: Kurdę, z jakiej paki tyle osób, a raczej małolatów, wskazuje Dudę. Co on niby zrobił przez te ponad pół roku poza tym, że jest podnóżkiem Jarka? To że wali śmieszne miny i można z nim memy trzaskać to czyni go najlepszym prezydentem? Ja jebię.
  • Odpowiedz
@True1988: Polityk europejskiego formatu. IQ zdecydowanie wyższe niż reszta. Nie przeszkadzał, działał dla dobra Polski. Żałuję, że nigdy na niego nie zagłosowałam (bo komuch).
  • Odpowiedz
Kurdę, z jakiej paki tyle osób, a raczej małolatów, wskazuje Dudę. Co on niby zrobił przez te ponad pół roku poza tym, że jest podnóżkiem Jarka? To że wali śmieszne miny i można z nim memy trzaskać to czyni go najlepszym prezydentem? Ja jebię.

@enzojabol: no ale Kinga ()
  • Odpowiedz
@Cinoski: Kwach zostanie zapamiętany jako pijak i ten co wprowadzał Polskę do NATO i UE.
Duda póki co olewał konstytucję, uzgadniał stanowisko z prezesem partii (xD), nie czytał z kartki i był bardzo memiczny xD
  • Odpowiedz