Aktywne Wpisy
Antorus +1062
To samo robili na Węgrzech przed wyborami - sztucznie trzymali cenę paliwa poniżej rynkowej (sprzedaż ze stratą), tylko po to, by po wyborach ta cena natychmiast wzrosła o ponad 30% i nakręciła potężny kryzys gospodarczy.
SkyrFan2000 +78
Człowiek już Gonciarza bronił że drama to nothing-burger.
A tutaj wychodzisz że może prawdą jest że to agresywno-napastującym spermiarz new age. Który na ciągach narkotykowych wylewa frustracje do losowych modelek.
xD
#gonciarz
A tutaj wychodzisz że może prawdą jest że to agresywno-napastującym spermiarz new age. Który na ciągach narkotykowych wylewa frustracje do losowych modelek.
Narkopancze
xD
#gonciarz
Przypomniało mi się, jak kiedyś pochwaliłam jakąś dziewczynę w rozmowie, że ma dobry gust muzyczny, bo miała koszulkę Ramones.
Odpowiedź jaką dostałam to:
- A co to jest Ramones?
Jak ja nie lubię takich podludzi, którzy noszą koszulkę i nie wiedzą, co napis na niej oznacza. Albo jeszcze lepiej, noszą namiętnie koszulkę na przykład Joy Division i nawet nie wiedzą co to jest.
#bekazpodludzi #problemypierwszegoswiata #gorzkiezale #muzyka #punk #ramones
@weglowy: Mam nadzieję, że prawilnie im wygarnąłeś, że są durnymi dupami.
@Zodiaque: Proszę bardzo. ;)
A to był dosyć popularny wzór Ramonesów.
Widziałam też panienkę słuchającej tylko jołjoł elo rapsów Chada syn Bogdana i uważającej wszystko inne za pedalstwo i gardzącą "brudasami" w koszulce na której jak byk: Joy Division "Unknown Pleasures".