Aktywne Wpisy

WielkiNos +444
Juleczka po kulturoznawstwo chwali się dyplomem w sposób sugerujący, że zdobyła go nie tą częścią ciała, którą się go zwykle zdobywa.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #studia #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #studia #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
źródło: temp_file2614539208647029454
Pobierz
Nighthuntero +898
Tak chciałem tylko przypomnieć w jakim cuckoldstanie żyjemy.
Wariatka opublikowała wpis w którym bez żadnych dowodów oskarżyła tatuażystę o molestowanie/gwałt podczas wykonywania jej tatuażu. Jak się oczywiście okazało wszystko zmyślała, aby tylko nie zapłacić za tatuaż. Wykopki od razu zaspamowały sociale, że gość jest gwałcicielem.
Jakie poniosła konsekwencje w cuckoldstanie? Dokładnie tak, macie rację, żadnych.
Moderacja Wykopu i stecka szczególnie się popisali, nie usuwając wpisu przez ponad tydzień.
#p0lka #
Wariatka opublikowała wpis w którym bez żadnych dowodów oskarżyła tatuażystę o molestowanie/gwałt podczas wykonywania jej tatuażu. Jak się oczywiście okazało wszystko zmyślała, aby tylko nie zapłacić za tatuaż. Wykopki od razu zaspamowały sociale, że gość jest gwałcicielem.
Jakie poniosła konsekwencje w cuckoldstanie? Dokładnie tak, macie rację, żadnych.
Moderacja Wykopu i stecka szczególnie się popisali, nie usuwając wpisu przez ponad tydzień.
#p0lka #
źródło: 1000016937
Pobierz

![Jak pustoszeją rosyjskie magazyny sprzętu pancernego [PODCAST]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/41a73a7fb518169a293093dacf000c4b57d8a6174d889a43272e15f365e02b86,q80.jpg)

AMA
Reddit: Elon Musk, Steve Woźniak, Partick Steward
Wypok: kelnerka, Stonoga, Tanajno
Segregowanie treści
Reddit: przejrzyste i czytelne subreddity moderowane przez pasjonatów, duża skarbnica wiedzy, nikt przypadkowo nie wchodzi na subreddita więc nie widzi treści które go nie interesują
Wypok: wiecznie niedziałające tagi, moderacja nie podejmuje żadnych działań nawet w przypadku gdy ktoś celowo rozpieprza tag. W konsekwecji trudno znaleźć coś pożytecznego. Wieczny ból dupy o brak tagów/nie czarnolistowanie tagów
Społeczność
Reddit: w gruncie rzeczy obiektywna, wymieniają sie spotrzeżeniami, współpracują. Duża baza użytkowników
Wypok: banda gimnazjalistów obrzucająca sie gównem. Kilka fejmów na krzyż które kierują opinią całego portalu
Treści na głownej
Reddit: zróżnicowane wiadomości z całego świata
Wypok: imigranci, grafen i lek na raka
Gone wild
Reddit: pełne tolerancji, użytkowniczki pokazują swoje ciała bez obawy że zostaną wyśmiane. Komentarze są przeważnie miłe i kultularne
Wypok: żadna jeszcze nie spróbowała (co zrozumiałe). Pokaz #!$%@? i bezpodstawnego slut shamingu. Gównoburza i wyzwiska nawet jak któraś pokaże nogi. Absolutny brak obiektywizmu
#heheszki #takaprawda
@SerCheddar: W dupie byłeś, gówno widziałeś ( ͡° ʖ̯ ͡°). Tak w ogóle to na reddicie siedzą głównie Amerykanie, więc w jaki sposób ty w ogóle porównujesz te dwa portale, skoro jesteśmy kulturowo i ekonomicznie względnie oddaleni?
~okiem kogoś kto był raz na głównej reddita i dwa razy na wykopie
Że
@SerCheddar: imigranci, islam, imigranci, PiS, imigranci, ukradli mi rower, imigranci, potrzebny wykop efekt zgubiłem zastrugiwaczkę, imigranci, imigranci, PiS, islam, imigranci
Byłem parę razy na reddicie, jak dla mnie mało przejrzysty. Zagmatwany.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
No i jeszcze drobniutki detal. Angielski. Tak, RD ma wartościowe treści, ale pamiętajmy, że pisane przez ludzi z całego świata w uniwersalnym języku.
@SerCheddar: fałsz