Aktywne Wpisy
klossser +323
PanAlbert +220
Hej mireczki,
Jak macie w przepisie dodanie 200g przecieru pomidorowego to macie lekki problem z produktem pudliszki,
bo właśnie zrobili uroczy downsizing, czyli po polsku zmniejszyli opakowanie i gramaturę.
I tak to się żyje pomalutku (-‸ლ)
#downsizing #pudliszki #przecierpomidorowy
Jak macie w przepisie dodanie 200g przecieru pomidorowego to macie lekki problem z produktem pudliszki,
bo właśnie zrobili uroczy downsizing, czyli po polsku zmniejszyli opakowanie i gramaturę.
I tak to się żyje pomalutku (-‸ლ)
#downsizing #pudliszki #przecierpomidorowy
Mój caluśki rowerowy tydzień!! ʕ•ᴥ•ʔ
Jakieś tam popołudniowe jazdy - wykręciłam 88 km wychodząc z domu po 15ej i gdybym się zmusiła to byłaby seta, ale zgłodniałam i dałam sobie spokój z dokręcaniem po ciemku. ;) Takie przejażdżki mi się podobają - dobre tempo (21,4 km/h) i dużo więcej kilometrów niż planowałam!! Przy tej 36tce też nie było tak jak sobie założyłam - miało być wolno, miałam sobie spacerować i wąchać kwiatki ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale na ścieżce pojawił się przede mną chłopak, co to nie mógł znieść, że baba go może dojść i mocno przydusił - nie było innego wyjścia - trzeba było go gonić!! :D Dogoniłam, wyprzedziłam, prawie zeszłam na zawał, ale przynajmniej byłam przez kilka kilometrów (no tak ze dwa ( ͡º ͜ʖ͡º) przed nim!!).
Seteczka do Kozłówki była fajowska!! Letnia!! Pierwszy raz na krótko, pierwsze opalanie mojej wytopionej łydy!! :P Mało mi było jazdy po powrocie do Lublina, to jeszcze pokręciłam się koło zalewu!! :)
Trasa: Lublin -> Niemce -> Lubartów -> Kozłówka -> Kawka -> Jakubowice -> Lublin
#rowerowyrownik #100km
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Kejcia26: Też tak mam (✌ ゚ ∀ ゚)☞
pozdrawiam mamę i Lubartów
a w Krakowie pogoda paskudna, leje ciągle i nie ma jak na rower iść :(
A u mnie mocniej to tylko w sobotę popadało - stąd ten jeden szalony dystans - 11 km!! :D Jest pochmurno, ale na szczęście sucho!! Słonka życzę!! :)