Aktywne Wpisy
inko-gnito +70
Ktoś rozumie ten fenomen posiadania jak największej ilości samochodów w polskich domach? Coraz częściej widzę sytuacje, gdzie liczba samochodów=liczba dorosłych mieszkańców+1 i jeszcze do tego traktor xD
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Savvv +76
Dlaczego ludzie świadomie kupują klawiatury bez części numerycznej? Autentycznie pytam, dlaczego to jest popularne? #kiciochpyta #pcmasterrace
Czas na małe podsumowanie
Przez tydzień rozegraliście 130meczy na 224 , jak tak dalej pójdzie to w przyszły weekend przejdziemy do następnej kolejki ;)
Dlatego mała sonda dla was jaką co do wyglądu naszej ligi
Trochę wstyd że jako prowadzący zajmuje ostatnie miejsce ale nie ukrywam że fife 16 zakupiłem tuz przed turniejem i dużo pewniej czuje się w fifie 15 (swoją drogą dla niej też chciałbym stworzyć turniej )( ͡° ͜ʖ ͡°)
W planach też jest ps4, ale nie wszystko na raz
Mam też pytanie dla #programowanie czy ktoś z was zechciałby mi odpłatnie pomoc w stworzeniu programu bądź strony odnośnie tego turnieju . Na dzień dzisiejszy korzystam z edytora google i tutajmacie podgląd jak to wygląda. Wszystko edytuje w openofficie co zajmuje mi mega dużo czasu .Wyciągnąłem jakieś książki z c++ ale ostatnio używałem tego w licbazie jakieś 10 lat temu wiec szalu nie ma ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Co do ligi to chciałbym aby nowe osoby mogły też w trakcie trwania ligi się dopisywać, ale kminie jeszcze jakby to najsprawiedliwiej można było rozwiązać. Może wy macie jakieś ciekawe pomysły jakby to rozwiązać ?
Co do turnieju po zakończeniu tej edycji myśle aby iść bardziej w kierunku szybkich turniejów weekendowych które trwałyby dzień dwa
I to chyba na chwile obecna wszystko
Pozdrawiam
Państwa( ͡° ͜ʖ ͡°)
WYGLAD LIGI
@hirszu @jaszczur64 @jaszczurovsky @jaww @kaifasz @kamil_snk @krashann @krojcol
@kwilos @lawian @lukeee @luqsus @mat1989 @matis121 @mihow @miszczjoda @mu_h
@nieszczyp2 @oleksy1 @pazdzioch564 @suter @tomallo2 @qbfrost @wilczur
@zaklety25: Mógłbym coś pokombinować ale w przyszły weekend, jak jesteś zainteresowany to napisz pw