Wpis z mikrobloga

#mirkoliga #mirkofifacup #fifa16

Czas na małe podsumowanie
Przez tydzień rozegraliście 130meczy na 224 , jak tak dalej pójdzie to w przyszły weekend przejdziemy do następnej kolejki ;)
Dlatego mała sonda dla was jaką co do wyglądu naszej ligi

Trochę wstyd że jako prowadzący zajmuje ostatnie miejsce ale nie ukrywam że fife 16 zakupiłem tuz przed turniejem i dużo pewniej czuje się w fifie 15 (swoją drogą dla niej też chciałbym stworzyć turniej )( ͡° ͜ʖ ͡°)

W planach też jest ps4, ale nie wszystko na raz
Mam też pytanie dla #programowanie czy ktoś z was zechciałby mi odpłatnie pomoc w stworzeniu programu bądź strony odnośnie tego turnieju . Na dzień dzisiejszy korzystam z edytora google i tutajmacie podgląd jak to wygląda. Wszystko edytuje w openofficie co zajmuje mi mega dużo czasu .Wyciągnąłem jakieś książki z c++ ale ostatnio używałem tego w licbazie jakieś 10 lat temu wiec szalu nie ma ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Co do ligi to chciałbym aby nowe osoby mogły też w trakcie trwania ligi się dopisywać, ale kminie jeszcze jakby to najsprawiedliwiej można było rozwiązać. Może wy macie jakieś ciekawe pomysły jakby to rozwiązać ?

Co do turnieju po zakończeniu tej edycji myśle aby iść bardziej w kierunku szybkich turniejów weekendowych które trwałyby dzień dwa
I to chyba na chwile obecna wszystko
Pozdrawiam
Państwa( ͡° ͜ʖ ͡°)

WYGLAD LIGI

• 6 DRUZYN PO JEDNYM MECZU 27.3% (6)
  • 6 DRUZYN PO DWA MECZE 54.5% (12)
  • 4 DRUZYNY PO DWA MECZE 18.2% (4)
  • 4 DRUZYNY PO JEDNYM MECZU 0% (0)

Oddanych głosów: 22

• 3
  • Odpowiedz
Mam też pytanie dla #programowanie czy ktoś z was zechciałby mi odpłatnie pomoc w stworzeniu programu bądź strony odnośnie tego turnieju .

@zaklety25: Mógłbym coś pokombinować ale w przyszły weekend, jak jesteś zainteresowany to napisz pw
  • Odpowiedz