Wpis z mikrobloga

Moje gogle VR z chin już w Warszawie ( ͜͡ʖ ͡€) #vr #aliexpress
O tyle co tekturowy cardboard z modecom daje naprawdę naprawdę fajny efekt na telefonie 4,5 cala o tyle martwię się że plastiki nie dadzą rady, bo inny plastik też już z modecom na wystawie sprawdzony nie dawał rady, większy efekt tunelu. Ale zobaczymy ten polecany FIIT VR!

http://www.aliexpress.com/item/FIIT-VR-3D-Virtual-Reality-Glasses-Helmet-Lightweight-Ergonomic-Design-for-4-0-6-5-inch/32615184869.html
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Quis: Nie wiem, nawet tego nie sprawdzałem bo instalowanie apki z nieznanego źródła jeszcze jako tako zniosę, ale instalowanie apki ze strony p---o to już jakieś proszenie się o wirusa xD
  • Odpowiedz
@Quis: Fantasy VR jak narazie najlepszą ma immersję z aplikacji dostępnych na google play, jest niezłe przynajmniej na tych kartonowych z modecom które mam. Reszta apek taka sobie. No jeszcze symulator siedzenia na klopie był spoko tylko z powodu spadającego z góry noża i pająka na spłuczce.
  • Odpowiedz
@SirSajko: 3 dni temu kupiłem takie same za 25$ razem z tym mini pilotem na bluetooth. (teraz załuje, że nie brałem z takim padem jak ty, no ale trudno)
Tak sie wlasnie zastanawiam czy mi VAT dowalą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz