Wpis z mikrobloga

o gurwa co żem odkopał xD
Strona internetowa która założyłem w wieku 11 lat [20lvl aktualnie]
Moja stronka Pamiętam dzień, kiedy ogarnąłem jak zmienić baner na stronie, to z wrażenia pobiegłem do rodziców, że coś takiego mam, a od matki usłyszałem:

i po co takie głupoty robisz, tylko czas marnujesz.

Pewnie dalej bym się bawił w pisanie stron internetowych, ale mamełe stwierdziła, ze od 6 klasy podstawowki komputer tylko raz w tyg. przez 30min bo prund drogi i #!$%@?.

#kroliki #nieprogramowanie
A.....l - o gurwa co żem odkopał xD
Strona internetowa która założyłem w wieku 11 la...

źródło: comment_1DKWTolzQA2xUzs22woa5vwH666tXBXC.jpg

Pobierz
  • 13
@Swiatek7: ja sie wkurzylem i wyprowadzilem od matki po rozwodzie starszych i teraz mam czas by nadrobic zaleglosci. Kolega z ktorym zaczynalem zabawe ze stronami, mial wsparcie starszych, kupowali mu ksiazki itp. o teraz sobie kasuje ladny hajs kodząc.
! A ja przynajmniej wiem, ze jak moje dziecko bedzie mialo na cos zajawke to trzeba mu pomoc, a nie demotywowac.
@Atencyjny_Gerbil: Ja się z kolei uczyłem przez jakiś czas w podstawówce programować, potem zacząłem grać w MMO(czyli krótko mówiąc marnować czas) i nie ma 15k. Z perspektywy czasu stwierdzam - szkoda, że nie miałem nikogo kto by mnie pokierował co się uczyć i jak się uczyć. Teraz znowu się uczę i mam mega ból dupy, bo jakbym nie przerwał nauki, to bym wyciągał teraz te 15k.