Wpis z mikrobloga

@mar1in: P R A C U J E (długooo) a jak nie pracuje to mam inne zajęcia, naprawdę nie mam czasu na grę. Serio myślisz że smurfy mnie w tym przypadku zmotywują? jakbym miał 15 lat to może by to działało tak jak piszesz.
@SenJestDlaSlabych widac, ze jestem bystrzejszy od Ciebie bo nie boli mnie dupa jak gram z smerfumi i nie siedze w goldzie, jedynie dalem Ci rade, zeby nie spinac posladow a uczyc sie od lepszych, ja jestem zawsze zadowolony gdy gram ze smurfami, to jest gra, tu nie chodzi o to zeby ciagle wygrywac bo nawet najlepsi przegrywaja, tu chodzi o dobra zabawe i o podnoszenie wlasnych umiejetnosci, znajdz sobie team i grajcie
@Adams_GA nie zgodze sie ja majac silvera latalem na faceit premium i bardzo dzu wynioslem z tych gier, to, ze ginalem czesto nauczylo mnie tylko cierpliwosci a komendy od igl'a i ogladanie innych graczy jak sie zachowuja, informacje od nich jak sie mam ustawic, gdzie isc byly bezcenne i uwazam, ze to najwiecej mi dalo bo gdzie sie uczyc jak nie z lepszymi, wiadomo potrzeba czasu ale to poplaca
jedynie dalem Ci rade, zeby nie spinac posladow a uczyc sie od lepszych, ja jestem zawsze zadowolony gdy gram ze smurfami, to jest gra, tu nie chodzi o to zeby ciagle wygrywac bo nawet najlepsi przegrywaja, tu chodzi o dobra zabawe

@mar1in: wciąż nie rozumiesz. Przeczytaj sobie 3 komentarz..