Wpis z mikrobloga

Szukam nexusa 5 na gwarancji, i widze ze sporo jest na allegro za 500-700zł z czasem wysyłki do 21dni. Dobrze myślę że te chujki ślą z aliexpress, i jeszcze bezczelnie na aukcjach piszą ze gwarancja w polsce?

#telefony #nexus5 #nexus
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BaRi: tak :D Ogólnie to pewnie jakieś refurbishe od chinoli, więc daj sobie spokój... Czasem można jeszcze dostać jakieś w miarę ładnego Nexusa z drugiej ręki i pierwszego właściciela, ale niestety kończy się ich ostatni sort i ciężko będzie znaleźć telefony z gwarancją, a nawet jeśli, to wątpię aby była dłuższa niż pół roku.

Sam mam N5 i myślę, że jakbym musiał kupować coś nowego, to byłby to jakiś Xiaomi,
  • Odpowiedz
@frikuu: szukam czegoś z czystym androidem i jak najdłuższym wsparciem, parametry nie maja super znaczenia, bardziej stosunek cena-jakość i ewentualny upgrade do siódemki po jej wyjściu (nexus pewno by dostał od xda)
  • Odpowiedz
@BaRi: Refurby. Teraz nexus oryginalny nowy to biały kruk praktycznie... Ja głupi naciąłem się na IPhona jak jeszcze byłem naiwny. Patrze na allegro. Nowy, gwarancja w Polsce. Czas przesyłki do 30 dni. Ok. Kupiłem. Po 2 tygodniach poszedł się blutacz j---ć więc wysłałem do "serwisu" w Polsce i telefonu nie odzyskałem. Firma się zawinęła z moim i 70 innymi telefonami. Sprawa jest w prokuraturze ale pewnie zostanie umorzona bo oni
  • Odpowiedz