Wpis z mikrobloga

Mirki, niedługo kończę szkołę średnią i chciałbym zrobić małe porządki w szafie. Chciałbym "popchnąć" swój sposób ubioru w bardziej "elegancką" stronę (coś zbliżonego do smart casualu). Może ktoś polecić miejsce, gdzie można nabyć gładkie koszule (najlepiej taliowane) w żywszych kolorach i w miarę rozsądnej cenie?

Jak ktoś chce, to można wrzucać pastę o studentach w koszulach. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#modameska #pytanie
  • 7
@Ignacy_Patzer: Poluj na promocje 3 za 2 w Wólczance, Bytomiu, to na start wystarczy. Jeśli chodzi o jakieś kraty to np w H&M za śmieszne 50zł można w miarę kupić jakąś koszulę w kratę. Trzeba trochę pochodzić.
jeśli masz czas to polecam secondhandy :)
@alpag: Akurat koszule Wólczanki i Bytomia niekoniecznie mi odpowiadają ze względu na cenę (chociaż ±200zł za 3 koszule to taka zła cena nie jest) i kolorystykę (celowałbym bardziej w granat, butelkową zieleń, brązy, a niekoniecznie w biel i jasny błękit). Pewnie się przejdę po galeriach handlowych, sieciówkach i innych TK Maxxach. Dzięki za poradę.

PS: A koszul w kratę to mało nie mam, ale jakoś zaczęły mi się strasznie z tą
@Ignacy_Patzer: wg mnie wygląda to conajmniej strasznie

powiedzmy, że ciemne koszule typowo casualowe (krata, flanela?) są jeszcze dla mnie do przyjęcia (sam mam jedną) to w smart casualu tylko jasne, bo po prostu w nich każdy wygląda dobrze i dobrze komponują się ze wszystkim. Nie bez przypadku przy zmianie stylu na bardziej elegancki poleca się delikwentowi kupić 5 białych koszul ( ͡º ͜ʖ͡º)