Pozwole sobie wypunktować, lepiej się czyta takie dziwne historie.
1. Orzesz w csa z kumplami wieczorami dla czilałtu, często lamisz 4-5 miejsce, ale ziomki niosą Cie na plecach, po czym ty odwdzięczasz się kluczowym dupszotem w istotnym momencie ratując rundę. 2. Biorąc pod uwagę, że grasz mało, ranga idzie powoli. 3. Pod koniec grudnia udaje się wbić strażnika teksasu(szeryfa/dmg) 4. Twoje 12 ostatnich gier, to 1 remis i 11 wygranych(już z dobrym blinasem fragów) 5. Początek roku, nerf rang. 6. Przegrywasz dwa mecze. 7. Spadek o 2 rangi w dół (MGII). 8. Lekki #!$%@?, bo Twój ziomek przegrał 70% swoich ostatnich 10 meczy i ranga spadła tylko z LEMa do LE. 9. Nie grasz cały luty i marzec. 10. Ponownie pada pomysł wspólnej gry, wygrana 16-3, pierwsze miejsce w drużynie, przeciwniki mają od Ciebie 2 rangi wyżej, a biegają z celownikami w ziemi. 11. Ranga ponownie pojawia się w Twoim proflu GN4 ( ͡º͜ʖ͡º) ?! 12. Mimo wygranej po zniknięciu rangi, otrzmujesz znów degradacje -2. 13. Wygrwasz 2 kolejne mapy. 15. Trafiasz na gości z wh, którzy grają jak paralitycy, ale niestety pre fire nadrabia. 16. Otwierasz mape, robisz kilka fajnych akcji. 17. GN3 18. brak profitu #csgo
@streetpunkpl: czy ja wiem.. Przed update miałem LE i po updacie też dalej to samo przez długi czas. Ale po około dwóch miesiącach miałem kryzys i faktycznie spadłem aż do mge (remis i wygrana - automatycznie dmg wróciło). Potem za jakiś czas znowu był orzełek i teraz jest Lem :3
@stresS: Meh. Gdybyś grał jak DMG to byś został w DMG. Taka prawda. Ja przed zmianą miałem LEM-a i teraz też dalej mam LEM-a. Zdecydowanie po zmianie rang jest więcej ogarniętych osób w tej randze. Osoby z ponad 1k godzin to norma obecnie w LEMie więc zmiana na plus.
@zOtworkaBadyle9: @softenik: ale ja nie przegrywałem w ogóle gier, mecze wygrywałem wysoko, więc to jest dla mnie chore, tym bardziej że mam tylko 122 wygrane i nie ma mam zepsutego winratio.
To tak ma działać? Jestem na Plutonie bez kombinezonu w samych majtkach, poziom tlenu w atmosferze 0%, temperatura -200 st. C. Moja postać od razu po wyjściu ze statku powinna chyba umrzeć? xd #starfield #gry #bethesda
1. Orzesz w csa z kumplami wieczorami dla czilałtu, często lamisz 4-5 miejsce, ale ziomki niosą Cie na plecach, po czym ty odwdzięczasz się kluczowym dupszotem w istotnym momencie ratując rundę.
2. Biorąc pod uwagę, że grasz mało, ranga idzie powoli.
3. Pod koniec grudnia udaje się wbić strażnika teksasu(szeryfa/dmg)
4. Twoje 12 ostatnich gier, to 1 remis i 11 wygranych(już z dobrym blinasem fragów)
5. Początek roku, nerf rang.
6. Przegrywasz dwa mecze.
7. Spadek o 2 rangi w dół (MGII).
8. Lekki #!$%@?, bo Twój ziomek przegrał 70% swoich ostatnich 10 meczy i ranga spadła tylko z LEMa do LE.
9. Nie grasz cały luty i marzec.
10. Ponownie pada pomysł wspólnej gry, wygrana 16-3, pierwsze miejsce w drużynie, przeciwniki mają od Ciebie 2 rangi wyżej, a biegają z celownikami w ziemi.
11. Ranga ponownie pojawia się w Twoim proflu GN4 ( ͡º ͜ʖ͡º) ?!
12. Mimo wygranej po zniknięciu rangi, otrzmujesz znów degradacje -2.
13. Wygrwasz 2 kolejne mapy.
15. Trafiasz na gości z wh, którzy grają jak paralitycy, ale niestety pre fire nadrabia.
16. Otwierasz mape, robisz kilka fajnych akcji.
17. GN3
18. brak profitu
#csgo