Aktywne Wpisy
Beesly +2
Dajcie jakąś fajną nazwę na gabinet weterynaryjny dla psów i kotków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochpyta #pytanie #rozowepaski #psy #koty #smiesznypiesek #zwierzaczki
#kiciochpyta #pytanie #rozowepaski #psy #koty #smiesznypiesek #zwierzaczki
Jabby +1162
#polska #4konserwy #neuropa #nieprzyjacieleniewoli #polityka
Może jeszcze produkujmy #!$%@? narzędzia z brązu a wojsko wyposażmy w topory i tarcze? xD
@Goofas: A jak się #!$%@? gdzieś jakieś Ferrari to też będziecie się tym tak namiętnie emocjonować? Pewnie się nawet #!$%@? o tym nie dowiecie. XD
Ad meritum, zgadzam się z @Woojt92, że to powinno być sprywatyzowane i od siebie dodam, że fakt iż państwo oferuje taką usługę wydaje mi się cokolwiek
Można zachęcić do prywatyzacji bez prymitywnych tekstów. Dla was to średniowiecze, a dla mnie jesteście prostakami.
Marengo nie pozdrawia.
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tak czy inaczej, zdając sobie sprawę z pewnych pożytków wynikających z tego hobby oraz z faktu, że dla wielu to dochodowy biznes, dalej jestem zdania, że lepszym zajęciem jest stawianie akceleratorów cząstek. Choć nikomu oczywiście niczego nie zabraniam.
1. Sprywatyzujmy wszytko
2. Stwórzmy państwo które nic nie produkuje i utrzymuje się tylko z podatków
3. Płaczmy że podatki za wysokie
4. profit?
Nie wiem jednak, co jest w takiego gryzie Cię w tym, że istnieją państwowe spółki, które są rentowne, mają międzynarodowy prestiż, promują Polskę, dają pracę w regionie w którym jest z tym krucho... no ale hodują konie, więc średniowiecze i zabobon.
W całej zachodniej Europie są
Jak ktoś słusznie zauważył, zapewne jakiś życzliwy pracownik bardzo się stara, by zostać męczennikiem KOD i PO, a ludzie wieszają psy na PiS, mimo że nie mają żadnych dowodów na jakiekolwiek zaniedbania.