Aktywne Wpisy
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
toby34 +3
#praca Oplaca się za 2300 eur netto pracować w DE jesli zakwaterowanie oplacone? Praca jako fizol do przyuczenia
Ja moi drodzy wyciągam z szuflady moje postaci z kinder niespodzianek i na dywaniku w pokoju w firmie odwzorowuje historyczne wydarzenia. Na przykład ostatnio była bitwa pod Termopilami w wykonaniu myszek miki i żółwików z tornistrami xD
Kiedyś też odwzorowałem bitwe pod Grunwaldem w sensie hipki hipopotami na pingwinki pingu xD patrzyli na mnie w pracy jak na p----a ale to jest moje ulubione zajęcie, rzucam w siebie tymi figurkami mam swoich generałów i rozpuszczam wojska ataki z flank itd xD staram się odwzorowywać też to liczbowo - każdy tysiąc rzołnieży to jedna myszka albo żółwik xD raz nawet sie kolega ze mną pobawił ale to chyba tylko dla beki bo było niemałe widowisko.
Dzielcie się tuaj swoimi odchyłami, mam jeszcze parę podziele się później, zapraszam pozdrawiam.
#waszehistorie #odchylenia #ulubionezajecia
@winnux: Nie wiem czemu ale wybuchłem gromkim śmiechem.
@MacFlays: Przeczytałem to co 8 miesięcy temu napisałem o sobie. Na froncie bez zmian.
@Aberworthy: Rozbawiłeś mnie do łez to masz linka.