Aktywne Wpisy
szymski1 +59
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +78
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
#wojsko #heheszki #humorobrazkowy
nie tęsknię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więc jeden pies, kto popiera obowiązkową służbę, kto uważa, że wojsko robi z "ciot" mężczyzn, bo tak naprawdę ten obrazek po prostu tworzy zabawną (albo nie - kwestia gustu) całość.
@wytrzzeszcz: byłeś w wojsku? współczuję braku możliwości decyzji ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Szrlh:?
@Aztek2201: Prawicowy PiS. Kwestia czasu, a znowu wróci pobór.
Wojsko wymaga reformy, ale nie takiej. A kto chce zawsze może się zgłosić na ochotnika.
- rurkowcy
- konkurecja w "wyrywaniu loszek"
cioty w rurkach nie stanowią żadnej konkurencji ( ͡° ͜ʖ ͡°) od słowa "Nikt" dalej się zgadzam z twoją wypowiedzią
@Aztek2201: #4konserwy
@Aztek2201: xD
@Harris: to tylko przejściowa moda, z resztą gimbozwiązki się nie liczą