Aktywne Wpisy
Beesly +3
Dajcie jakąś fajną nazwę na gabinet weterynaryjny dla psów i kotków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochpyta #pytanie #rozowepaski #psy #koty #smiesznypiesek #zwierzaczki
#kiciochpyta #pytanie #rozowepaski #psy #koty #smiesznypiesek #zwierzaczki
danek01 +605
Chciałbym przypomnieć wam to złoto w wykonaniu #maxkolonko xD
Czasami nawija jak #testoviron
#kolonko
Czasami nawija jak #testoviron
#kolonko
TL;DR
Chciałbym oddać pod opiekę konto Battle.net na której są takie gry jak:
* Hearthstone - spora kolekcja kart. Dokładna kolekcja jaką posiadam dostępna jest tutaj.
* World of Warcraft - Wykupiony dodatek "Warlords of Draenor", abonament wykupiony na 2 miesiące.
* Starcraft II - Wings of Liberty
* Diablo III - Podstawowa wersja
Ale chwila, o co chodzi?
Chodzi o to aby tym kontem się zaopiekować. Najbardziej zależy mi na tym, aby pnąć się w rankingu i wykonywać dzienne misje w Hearthstone. Dlatego szukam chętnych wśród takich osób, które znają się na grze i często się udzielają. Mowa tu o np.:
@antonio20
@MainstreamowyHipster
@Charset
@ripp1337
Dlatego, jeśli będzie ktoś chętny z osób powyżej, aby za opłatą (Tak, chcę płacić tej osobie za opiekę nad kontem) zaopiekował się moim kontem. Chciałbym tylko, aby osoba ta była godna zaufania. Nie będę mówił jej jak ma grać, nie jestem w tym najlepszy, a osoby wymienione powyżej są mistrzami w tej dziedzinie. Kart w kolekcji mam sporo, więc myślę, że osoba złoży sobie taki deck jaki będzie chciała. Jeśli nie to może wykorzystać do tego pył. No i na koncie mam trochę zaoszczędzonego złota. Zrobisz z nim co będziesz chciał - chcesz grać areny? Nie ma sprawy.
Podsumowując:
Chcę zapłacić Ci za grę na moim koncie.
Jeżeli chcesz pograć w inne gry, to nie ma sprawy. Jednak jak wspomniałem - najbardziej zależy mi na #hearthstone .
Prosiłbym o pomoc i ewentualny kontakt na PW.
Pozdrawiam serdecznie.
Do legendy nigdy nie doszłem. Jedynie 2 sezony temu 2 ranga. Dlatego nie oczekuję cudów. :)
@MainstreamowyHipster:
Zakochałem się. (。◕‿‿◕。)
Czy ja wiem. :)
Nie wie niestety. :D
Od dłuższego czasu nad tym myślę, i chyba jest to jedno z lepszych moich decyzji. :)
Dzięki za Chęci, ale mam już zastępstwo. :)