Aktywne Wpisy

wezsepigulke +367

2 dni temu zerwała ze mną dziewczyna, wczoraj bylem w głębokiej depresji, przez cały dzień zjadłem dosłownie jednego kotleta mielonego i jednego ziemniaka. Dzisiaj rano widzę że dodała relacje na instagramie i o 1 w nocy zwiedzała stare miasto i była na potężnym burgerze z koleżanką.
A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który
A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który

☑ Do 50 niemalże się nie starzeją vs po 30stce już widać duże ślady "rozkładu"
☑ Wysoki metabolizm dzięki czemu zawsze trzymają linię vs trzymają linię do slubu, a potem metamorfoza w wieloryba
☑ Uwielbiają dla ciebie gotować i wrzucać fotki jedzenia na instagram vs "W lodówce są wczorajsze kotlety"
☑ Są wierne, eleganckie i trzymają klasę w towarzystwie vs Po dwóch drinach całują się z byle kim w jakiejś spelunie
☑ Używają niewiele makijażu gdyż są naturalnie piękne vs Szpachlują sobie twarz 3 godziny zanim gdziekolwiek się pokażą
☑ Mają piękne naturalne włosy vs Przepłukane chemikaliami drętwe siano z odrostami
Kto jest waszym zdaniem bardziej atrakcyjny? Pic releated - Seolhyun
#polki #azjatki #rozowepaski #koreanka #seolhyun
źródło: comment_MEOeIM3FZj8gVRObuwff1BR2jnt8sQMA.jpg
PobierzPolki czy Azjatki?
Jak o siebie nie dba to i po 30 zaczyna źle wyglądać
źródło: comment_0uAK7qVIZgHjmhD5W2PiEQR9VelIFCwF.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_4Bu4k74OrIs45TXlcdkqpmWW7HvYxXhV.jpg
PobierzNie wiem o co wam wszystkim chodzi. Nie próbuję niczego "rozpętać". Po prostu z mojego własnego doświadczenia z dorastania w mieście gdzie jest dużo Azjatek wiem jak to wszystko wygląda. Spotkać grubą azjatkę to prawdziwa rzadkość niemalże niemożliwe. Grubą białą? Wszędzie.
Azjatki są też dużo bardziej zachowawcze i eleganckie, można z nimi porozmawiać na wiele tematów. Nie tak jak z Brytyjkami/Polkami.
@Holiday: No stary, tu to pojechales xD Zobaczyc w Azji naturalnie ciemny kolor wlosow to jak wygrac z rakiem. Raz mi sie nudzilo w szpitalu w Tajpej w kolejce do kasy i szukalem na pietrze lasek ponizej 50 roku zycia,
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_8LltRbhMx262vFMgfsjTcecYyjqe91At.jpg
Pobierz@Holiday: o jak śmiechłam xD