Wpis z mikrobloga

• 157
PIS to najgorsze zło jakie mogło się Polsce przytrafić. Jeszcze mogę znieść te głupie 500+, tą natarczywą propagandę rodem z Korei Płn., ale jeśli zrobią zakaz aborcji, in vitro i badań prenatalnych to wyjeżdżam z tego kraju, bo będę bała się zajść w ciążę, a chcę mieć dzieci. Byłam patriotką, ale zaczynam nienawidzić tego kraju i nie wiem czy chcę tu dalej żyć.
Dzięki PIS Polska stanie się albo najbardziej lewackim krajem, bo oni wręcz odpychają ludzi od konserwatyzmu albo z Polski wyjadą wszyscy normalni ludzie i zostanie tylko zgraja debili na zasiłkach.
#neuropa #4konserwy #bekazpisu #aborcja #polityka
  • 69
  • Odpowiedz
bo będę bała się zajść w ciążę, a chcę mieć dzieci

@Howea: No z takim poziomem IQ lepiej się nie rozmnażać, bo dziecko może nie nauczyć się trawić pokarmu, albo wydalać stolca.
  • Odpowiedz
via Android
  • 11
@Usunelem_Konto: Tylko wiesz, że taka ciąża to jest ogromne ryzyko dla kobiety i ewentualne komplikacje przy kolejnych ciążach. Nie każda kobieta chce przez kilka miesięcy się zastanawiać czy przeżyje albo czy jej dziecko przeżyje i czy będzie mogła mieć kolejne. To że komuś udało się urodzić zdrowe dziecko z takiej ciąży to jest wyjątek, a nie reguła. Twoja mama miała szczęście, że to przeżyła i zawdzięcza to dobrym specjalistom.
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@Krzy___ek: Od mojego IQ to się odczep, nie masz się nawet co porównywać. A te czynności które wymieniłeś to akurat z IQ nie mają nic wspólnego, musisz się douczyć.
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@troodon: Nie wiem jak ostatecznie wyglądałaby ta ustawa, ale z tego co czytałam to poronienia byłyby skrupulatnie sprawdzane czy przypadkiem nie przyczyniłam się do tego umyślnie lub nieumyślnie.
  • Odpowiedz
@Expert2: wszyscy są szczęśliwi i dziękują za odsunięcie rządu, który spowodował najszybszy rozwój w Europie, mimo kryzysu.

@Majk_: #!$%@?, rozwój był dzięki naszej ciężkiej pracy a nie dzięki jakiemuś rządowi kretynie :/
  • Odpowiedz
@Howea: owszem jest to zagrożenie ale nie zawsze. Dlatego robi się konsultacje lekarskie. Moja mama byla u 2 lekarzy jeden chciał usuwać 2 powiedział, że pani urodzi zdrowe dziecko. Wiadomo, że w takiej sytuacji zostajesz postawiona pod ścianą i wybierasz. Ale internet ma Ci mowic co jest dla ciebie lepszym rozwiązaniem? To ty masz być matką i ty masz zdecydować a nie jakieś gowno opinie w internetach. Zresztą o czym
  • Odpowiedz
@Howea: Nie, jeśli będziesz zagrożona i specjalista to stwierdzi a medycyna może to stwierdzić bardzo szybko w tych czasach to bedziesz miała możliwość usunięcia ciąży. Żadna ustawa tego nie zmieni. To jest medycyna...
  • Odpowiedz
@Howea: PiS to gówno totalne, ale w sumie, czego się można było spodziewać? Zamiast antypolskich lewaków wybrano katolewaków. Kto spodziewał się pozytywnych zmian, ten był naiwny. Jasne, cieszyłem się, że wygrali wybory, ale głównie dlatego, że PO przegrało. Najbardziej jednakże byłem #!$%@?, że w praktyce w polityce nic się nie zmieni. Ten naród zasługuje na to, by pełzać niczym robaki pod niemieckim butem. Korea Południowa, Tajwan, Singapur miały swoje cudy
  • Odpowiedz
@Howea: Gdzie jest ta propaganda rodem z Korei Północnej? Mamy wolność wypowiedzi, nie mamy więzień dla wrogów politycznych, media opozycyjne, demokratyczne wybory.
  • Odpowiedz
@eriaxy: Jeszcze nie mamy.. Nie jestem z kodu i być nie zamierzam, ale na pis też nie głosowałam i zaczyna mnie to powoli przerażać co oni wyprawiają. Chcą nas ubezwłasnowolnić, że jak nie zgadzasz się z ich poglądami to jesteś stracony. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mam tu rodzine i wgl ale coraz częściej rozważam emigracje (,)
  • Odpowiedz
@Majk_: Tak. Świetny wzrost, tylko że na kredyt przez który na szyi polskiej dyplomacji zacieśnia się obroża. Za wykonywanie rozkazów z Brukseli łaskawie użyczają nam kredytów. Tak to niestety wygląda. Trzeba wybrać coś innego.
  • Odpowiedz