Aktywne Wpisy
grexo +22
Czyli skarbówka pozwoliła na loterię a teraz zmieniają interpretację. Oczywiście cały wykop pluje na buddę bo jeździcie 10 letnimi skodami i oplami a on śmiga lambo - d--a was po prostu boli. A jak państwo zniszczyło kluskę i optimusa za podobne optymalizacje podatkowe to byliście wielkimi obrońcami wolności - banda hipokrytów. Dopóki coś nie jest zakazane przez prawo to powinno być dozwolone ale w tym batustanie to różnie bywa.
A przy okazji:
A przy okazji:
Kasahara +48
Zaskakujące podsumowanie redukcji
Ćwiczę właściwie to lat, to niezły kawał czasu, zaczynałem jako grubas z 40 % tkanki tłuszczowej. Miałem różne etapu, hobby stało się moim zawodem, pracowałem jako dietetyk z ciężkimi przypadkami zdrowotnymi, później już jako trener do dziś. Przeplatałem ciągle różne etapy, a to trójbój, a to redukcje innym razem jakieś GPP i dbanie o ogólną sprawność. Zrobiłem 300 kg co zapamiętam do końca swojego życia. Były kontuzje, żadna nie skończyła się trwałym uszczerbkiem, dzień po takich kontuzjach czy innych problemach zdrowotnych przychodziłem w temblaku i ćwiczyłem bez jednej ręki, nigdy nie odpuściłem
Podpalił życie, tak by poczuć choć ciepło na chwilę
Ćwiczę właściwie to lat, to niezły kawał czasu, zaczynałem jako grubas z 40 % tkanki tłuszczowej. Miałem różne etapu, hobby stało się moim zawodem, pracowałem jako dietetyk z ciężkimi przypadkami zdrowotnymi, później już jako trener do dziś. Przeplatałem ciągle różne etapy, a to trójbój, a to redukcje innym razem jakieś GPP i dbanie o ogólną sprawność. Zrobiłem 300 kg co zapamiętam do końca swojego życia. Były kontuzje, żadna nie skończyła się trwałym uszczerbkiem, dzień po takich kontuzjach czy innych problemach zdrowotnych przychodziłem w temblaku i ćwiczyłem bez jednej ręki, nigdy nie odpuściłem
Przyjemność
Teraz uwaga. Wstrzymuję kaszel od godziny, żeby nie zdradzić, że jestem. Jak mogę się się ujawnić? Propozycje, co bystrego mogę im powiedzieć wchodząc do kuchni? xD
#heheszki
@jestem_legenda: "Cześć, co słychać? Bo u mnie jakieś je***ce się świnie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
@ziomegson: na to absolutnie nie mam odwagi.
@Reality:
Z mojego mieszkania nie da się wyjść cicho, bo drzwi strasznie n--------ą.
Postawiłem na mało krępujące ich wyjście (bądź co bądź - dali piękny koncert). Najpierw kaszlnąłem jak Michnik uwalniający demona, a potem zacząłem głośno śpiewać "Tupot białych mew"
( ͡° ͜ʖ ͡°)