Aktywne Wpisy
rales +222
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
jankowski90 +107
Mirki,
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
Chcielibysmy sie z wami oficjalnie przywitac (ʘ‿ʘ)
Jak pewnie sie domyslacie reprezentujemy sklep internetowy #gearbest. Profil na wykopie pozwoli nam dzielic sie z wami super promocjami i kuponami na zakupy :)
Bedziemy takze załatwiac kupony specjalnie dla was abyscie mogli wydac swoje cebuliony ( ͡º ͜ʖ͡º)
No i niestety jestesmy teraz zielonka
Ale w ramach przywitania z wami, mamy dla was kolejne #rozdajo
Czesc z was pewnie pamieta poprzednie edycje ktore organizowal dla was @x-santa-x klik oraz to
Tym razem do rozdania mamy takie cudo, ktore z pewnoscia przyda sie ludzia w #korposwiat
Na poczatek taki drobiazg ale obiecujemy ze nastepne rozdajo bedzie wieksze
Co trzeba zrobic:
1. Lajkujemy strone GearBest Polska tu
2. Zostawiamy plusa przy tym wpisie
Polecam takze zaobserwowac profil :)
Losowanie konczy sie w niedziele o 12:00 tym razem zielonki biora udzial
Zwyciezce wylosujemy z plusow za pomoca mirkorandom
Sprawcie aby na fejsie pojawilo sie kilka lajkow - a obiecuje ze duzo na tym zyskacie :)
#zadarmo #kubek #chinskiecuda
Zawolam tez inne platformy
#jd #banggood #aliexpress
Dyskryminujecie mnie( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Kubek testowaliśmy.
Pierwszy z Ali działa, z gearbest się przepalił.... ale oddali pieniądze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://alilove.pl/self-stirring-mug-samomieszajacy-sie-kubek-dla-leniwych/
Komentarz usunięty przez autora