Aktywne Wpisy
maximuss +247
1. Kupujesz mieszkanie tuż przy samym dworcu głównym w Krakowie.
2. Ścisłe centrum miasta, bardzo blisko do rynku, świetna komunikacja.
3. Jednolita, nowoczesna zabudowa - prestiż motzno.
4. 20k/m2 - raz się żyje.
5. Wprowadzasz się, a amerykański pan inwestor postanawia postawić tuż przy twoim bloku mega skład na kurniki inwestycyjne, który znacznie odstaje skalą od reszty bloków.
6. Już czujesz i słyszysz w głowie te libacje pijanych angoli, którzy przyjadą tutaj
2. Ścisłe centrum miasta, bardzo blisko do rynku, świetna komunikacja.
3. Jednolita, nowoczesna zabudowa - prestiż motzno.
4. 20k/m2 - raz się żyje.
5. Wprowadzasz się, a amerykański pan inwestor postanawia postawić tuż przy twoim bloku mega skład na kurniki inwestycyjne, który znacznie odstaje skalą od reszty bloków.
6. Już czujesz i słyszysz w głowie te libacje pijanych angoli, którzy przyjadą tutaj
120_Dni_Sodomy +26
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
hej, polecono mi te kilka odcinków, trochę świeżości mi do tej ciągłej nauki na stronkach i w zeszycie przyniosło. Jak zaskakujący i jednocześnie nie- jest fakt, że nauka swoje, a potem (zakładam) życie, język powszechny- swoje. Walnęli w pewnym momencie "ich bin gleich wieder da: i kminię #!$%@? o co kobitce chodzi, gleich to jest "równy", wieder znowu, da nie mam pojęcia...eh, nauka języków to coś okropnego, wolał bym już tej maty się uczyć, czy programowania...
@AdiLDZ: jestem na etapie gdzie znaczenie "zaraz" jest mi obce niestety, potem patrzę na da i widzę że ma znaczenie tu i tam i zglupialem
Pytam, bo wybieram się tam w lipcu w ciemno :)