Obudowa spełnia moje oczekiwania i nie zamierzam jej zmieniać chociaż możliwe że upcham tam jeszcze arduino do wyświetlania poziomu naładowania baterii na kilku ledach więc jeżeli się nie zmieści to będe musiał pomyśleć nad czymś nowym
Powodzenia... Wyobraźni Ci Kolego zabrakło? Może jeszcze dorzuć do tego odtwarzacz MP3 i mini TV? Kodak kiedyś takie aparaty fotograficzne robił - z kartonu i plastikowych soczewek; tyle, że były to aparaty Z ZAŁOŻENIA JEDNORAZOWE - zgadnij dlaczego...
@smutnyrobol: Z racji tego że moduł do podbicia napięcia do 5V strasznie się grzał dołożyłem mały wentylator który będzie dmuchał na moduł, myślę też nad radiatorem. Zastosowanie wentylatora wymusi też zmianę obudowy, ale spokojnie mam dużo kartony i koncepcję. Oczywiście prędkość obrotowa wentylatorka ustawiam potencjometrem ( ͡°͜ʖ͡°)
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=15568437#15568437
Dokładny opis konstrukcji znajduje się na elektrodzie w dziale DIY ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarze mile widziane :D
#elektroda #diy #elektronika #elektrodacontent #bekazelektrody #obudowazelektrody
XDDDDDD
Który to ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
xd
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z racji tego że moduł do podbicia napięcia do 5V strasznie się grzał dołożyłem mały wentylator który będzie dmuchał na moduł, myślę też nad radiatorem. Zastosowanie wentylatora wymusi też zmianę obudowy, ale spokojnie mam dużo kartony i koncepcję. Oczywiście prędkość obrotowa wentylatorka ustawiam potencjometrem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
troll czy janusz elektroniki