Aktywne Wpisy

Nie_fair +8
Zastanawiam się czy istnieje jakaś alternatywa jedzenia tzn jakiś produkt w formie płynnej albo w tabletkach który zawiera wszystkie składniki potrzebne do podtrzymania funkcji życiowych ale żeby nie miało zbytnio smaku i zapachu, chodzi mi o to by odzwyczaić się od tradycyjnego pokarmu który wymaga przyrządzenia i dodawania składników oraz wymaga czasu na spokojne spożycie.
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś

hirek_gawron +623
stop ŻAby czAs
źródło: temp_file9059966850227305279
Pobierz

Opis akcji: http://dziary.com/forum/aktualnosci-1/jestesmy-partnerem-akcji-tak-dla-tatuazy-w-miejscu-pracy-1
Akcja „TAK dla tatuaży w miejscu pracy” ma na celu uświadomienie społeczeństwa że człowiek z tatuażem nie jest w żaden sposób gorszy. Pragniemy przekonać że „wydziarany” nie znaczy niewykwalifikowany. Jest to akcja długofalowa.
Zapraszamy wszystkich wytatuowanych, którzy chcą podzielić się swoją pasją do tatuaży.
Fanpage powstał w ramach projektu "Zwolnieni z teorii"
Wsparcie mile widziane
https://instagram.com/tak.tattoo
#dziary #tatuaze #tatuaz #tatuazboners #tattoo
źródło: comment_R2cxVFALh76pNkKpxMJ2OeUAfGit8aTo.jpg
Pobierzźródło: comment_EZca3wQMa4OrdSf6hPDftRmJ8JBmzBg2.jpg
Pobierzźródło: comment_01m4gZEgyJKQ66uDkjhyGkqmFRWPZVjx.jpg
Pobierzźródło: comment_Sr1PbtG5fS70OlmoxD3ZqvZILd2fGhiq.jpg
Pobierznajwiększy problem ze znalezieniem pracy mają albo sebixy wydziarane na ryju struną, albo chcący być takbardzo alternatywnymi i też dziarający sie na pysku w gwiazdko-motylko-kotwico-cytaty, jednocześnie nie przedstawiając sobą żadnych walorów intelektualnych, pchajac sie do zawodów gdzie mimowszystko schludny wygląd jest podstawą bo opiera się na kontakcie z klientem.
serio. największe j-----e o dziary w miejscu pracy dają właśnie w/w osobniki.
mam mase
Wszystkie moje koleżanki, które jebnęły sobie mało kreatywne gwiazdki albo kotwice oraz te, które jebnęły sobie rzekome arcydzieła "na zamówienie taki superwzorek, tylko popatrz na ten kunszt" w pakiecie z tatuażem zobowiązały się chyba do dołączenia do tej akcji. No aż ściska, że dwie grupy, które sobą wzajemnie gardzą (alternatywne postemo zasłuchane w BMTH oraz sebixy z karynami) mieszczą
@Mulgorr: i właśnie o to mi chodziło
Komentarz usunięty przez moderatora