Wpis z mikrobloga

Jesteśmy partnerem akcji: „TAK dla tatuaży w miejscu pracy”

Opis akcji: http://dziary.com/forum/aktualnosci-1/jestesmy-partnerem-akcji-tak-dla-tatuazy-w-miejscu-pracy-1

Akcja „TAK dla tatuaży w miejscu pracy” ma na celu uświadomienie społeczeństwa że człowiek z tatuażem nie jest w żaden sposób gorszy. Pragniemy przekonać że „wydziarany” nie znaczy niewykwalifikowany. Jest to akcja długofalowa.
Zapraszamy wszystkich wytatuowanych, którzy chcą podzielić się swoją pasją do tatuaży.

Fanpage powstał w ramach projektu "Zwolnieni z teorii"

Wsparcie mile widziane

https://instagram.com/tak.tattoo

#dziary #tatuaze #tatuaz #tatuazboners #tattoo
dziarycom - Jesteśmy partnerem akcji: „TAK dla tatuaży w miejscu pracy” 

Opis akcj...

źródło: comment_R2cxVFALh76pNkKpxMJ2OeUAfGit8aTo.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dziarycom: czy powierzylibyście temu panu kwestię obsługi klienta w, dajmy na to, banku, przedszkolu lub zakładzie pogrzebowym? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pracodawca nie ma żadnego obowiązku zatrudniać konkretnej osoby, zwłaszcza, jeśli rzeczona osoba swoim wyglądem może negatywnie wpływać na image firmy lub relacje z klientami(czyli, w słowach zrozumiałych dla zwykłych ludzi, wygląda jak debil). To nie kwestia kwalifikacji, to kwestia prezencji.
b.....r - @dziarycom: czy powierzylibyście temu panu kwestię obsługi klienta w, dajmy...

źródło: comment_Sr1PbtG5fS70OlmoxD3ZqvZILd2fGhiq.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@dziarycom: ale k---a gnije z tej akcji.
największy problem ze znalezieniem pracy mają albo sebixy wydziarane na ryju struną, albo chcący być takbardzo alternatywnymi i też dziarający sie na pysku w gwiazdko-motylko-kotwico-cytaty, jednocześnie nie przedstawiając sobą żadnych walorów intelektualnych, pchajac sie do zawodów gdzie mimowszystko schludny wygląd jest podstawą bo opiera się na kontakcie z klientem.
serio. największe j-----e o dziary w miejscu pracy dają właśnie w/w osobniki.
mam mase
  • Odpowiedz
@jokefake: Można chodzić z r-------ą koszulą i się tatuażami chwalić, ale nie koniecznie, gdy jest się na rozmowie o pracę, lub w samej pracy, gdzie reprezentuje się szefa przed klientami - jeśli szefowi to przeszkadza. Ja kisnę z tego fanpejdża tatuaży, tak samo z tych wszystkich grup dla karyn i sebixów na facebooku, choć sam mam na sobie sporo tuszu.
  • Odpowiedz
@dziarycom: A kto powiedział, że człowiek z tatuażem jest gorszy? XD
Wszystkie moje koleżanki, które jebnęły sobie mało kreatywne gwiazdki albo kotwice oraz te, które jebnęły sobie rzekome arcydzieła "na zamówienie taki superwzorek, tylko popatrz na ten kunszt" w pakiecie z tatuażem zobowiązały się chyba do dołączenia do tej akcji. No aż ściska, że dwie grupy, które sobą wzajemnie gardzą (alternatywne postemo zasłuchane w BMTH oraz sebixy z karynami) mieszczą
  • Odpowiedz