Aktywne Wpisy
#p0lka #incel #blackpill #przegryw
To zdjęcie idealnie obrazuje dlaczego wolimy egzotyczne przygody zamiast swojskich :))) Tak wygląda co drugi Turek na plaży a u nas takiego haka to ze świecą można szukać. W Polandii jedyne kogo można spotkać to spasionego Jana z wybujałym ego, dlatego dla was tylko jechanie na ręcznym - o kobietach możecie zapomnieć :)))
To zdjęcie idealnie obrazuje dlaczego wolimy egzotyczne przygody zamiast swojskich :))) Tak wygląda co drugi Turek na plaży a u nas takiego haka to ze świecą można szukać. W Polandii jedyne kogo można spotkać to spasionego Jana z wybujałym ego, dlatego dla was tylko jechanie na ręcznym - o kobietach możecie zapomnieć :)))
illmatic +424
#sejm #niedzielahandlowa
Niech już wszystkie niedziele będą prawdziwie handlowe. Pozwólmy ludziom zarabiać pieniądze.
Obecnie wszystkie niedziele są handlowe ale zarabia jedynie Żabka, czyli Rydzyk.
Kto się zgadza proszę o podniesienie ręki i naciśnięcie plusa.
Niech już wszystkie niedziele będą prawdziwie handlowe. Pozwólmy ludziom zarabiać pieniądze.
Obecnie wszystkie niedziele są handlowe ale zarabia jedynie Żabka, czyli Rydzyk.
Kto się zgadza proszę o podniesienie ręki i naciśnięcie plusa.
Chciałbym się przywitać, z dniem dzisiejszym zostałem mianowany administratorem zewnętrznym - mam nadzieję że nam się będzie dobrze współpracowało. Wkrótce zostanie dodane oświadczenie administracji Wykopu w którym zostanie wyłoniona oficjalna nominacja ale jako że jestem zżyty z mikroblogiem to postanawiam się z Wami podzielić jak najprędzej tą nowiną z Wami :)
Pozdrawiam,
Aberworthy
#oswiadczenie #administracja #moderacja
Komentarz usunięty przez moderatora
zbanuj sie
Komentarz usunięty przez autora
@karid: Jestem nowym moderatorem :)
@sunsu-sun: Nie mamy możliwości banowania samych siebie.
@maniek1990: Nie przewidujemy tego, chociaż kto wie ;)
@feliks-dzierzynski: Mam ale nigdzie sięz nimi nie lansuje, zachowane do celów prywatnych :)
@koob: Można tak powiedzieć.
@borntobetroll: Nie rozumiem :)
Komentarz usunięty przez autora