@Warszawianka_01: a nie lepiej kupić 100 róż najlepszego szampana i cukierki za te pieniądze a nie z-----c mieszkanie kwiatami? Trochę to leczenie kompleksów czyli rak. Nie mam nic do tego, że ktoś wydaje na dziewczynę nawet 100tys złotych na losowy prezent ( ͡°͜ʖ͡°)
@Warszawianka_01: Wydawanie >1000 cebulionów na jakieś habazie, które za 2 dni będą do wyrzucenia, bo królewna miała zły dzień to jest rak, nawet nie chodzi o cenę, ale o zwykłą niegospodarność poza tym ciekawe czy którakolwiek z was wpadłaby na to żeby kupić swojemu facetowi krat piwa za 1000zł bo miał zły dzień ( ͡°͜ʖ͡°)
@Krol_Pontaru: skąd Ty wiesz ile on na nią wydał, skąd wiesz z jakiej okazji? nie znasz historii zdjęcia a wyrokujesz. idź lepiej w--------ć bigos, a nie się ciskacie o idiotyczne zdjęcie.
@Warszawianka_01: XD rozbawiłaś mnie serio -Kwiaty od czasu do czasu kupuję, więc wiem ile kosztują róże, na tym zdjęciu jest lekką ręką widoczne 1000 złotych -Masz napisane ,, jak traktować dziewczyny po tym jak mają zły dzień" więc okazja bardzo
Nie mam nic do kupowania kwaitó/prezentów kiedy jest okazja, ale wydawanie sporego hajsu bo ,,ojoj Karyna się dziś pokłóciła z mamą/ojce/bratem/przyjaciółką/ekspedientką w sklepie jest głupotą.
ja dostałem a Wy?
źródło: comment_ktoFJjcavGeb2Ev42CFL2UUttdEYf4wT.jpg
Pobierzźródło: comment_QeCU4WVxeaq2VVyVAFukM99E158kuSHS.jpg
Pobierzidź lepiej w--------ć bigos, a nie się ciskacie o idiotyczne zdjęcie.
Wydać ~500zł na róże nie jest oznaką bogactwa.
Po drugie - przeliczanie gestu jakim są kwiaty, ulubione słodycze, podróż etc na pieniądze jest oznaką s----------a umysłowego.
Ale to jest moja ocena. Wesołego Jajka, dziołchy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
i takim oto sposobem, powinno się kupić róże i dobrą patelnię. (☞ ゚ ∀ ゚)☞
Taki.......Kopciuszek. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
-Kwiaty od czasu do czasu kupuję, więc wiem ile kosztują róże, na tym zdjęciu jest lekką ręką widoczne 1000 złotych
-Masz napisane ,, jak traktować dziewczyny po tym jak mają zły dzień" więc okazja bardzo
Nie mam nic do kupowania kwaitó/prezentów kiedy jest okazja, ale wydawanie sporego hajsu bo ,,ojoj Karyna się dziś pokłóciła z mamą/ojce/bratem/przyjaciółką/ekspedientką w sklepie jest głupotą.