Aktywne Wpisy
Mefedronka +190
Składając wypowiedzenie usłyszałam, że:
1. Jestem nieodpowiedzialna.
2. Powinnam znaleźć kogoś na swoje miejsce w zastępstwie.
3. To nie tak miało być.
4. Mam okres wypowiedzenia 1 mies, pomimo, że mam według KP mam 2 tygodnie.
5. Nie wiedzą, czy kogoś znajdą na moje miejsce, mam zostać.
6. Nie wyjdę wcześniej w piątek, pomimo, że prosiłam o to przed wypowiedzeniem, bo skoro ja robię im pod górkę, to i oni mi będą
1. Jestem nieodpowiedzialna.
2. Powinnam znaleźć kogoś na swoje miejsce w zastępstwie.
3. To nie tak miało być.
4. Mam okres wypowiedzenia 1 mies, pomimo, że mam według KP mam 2 tygodnie.
5. Nie wiedzą, czy kogoś znajdą na moje miejsce, mam zostać.
6. Nie wyjdę wcześniej w piątek, pomimo, że prosiłam o to przed wypowiedzeniem, bo skoro ja robię im pod górkę, to i oni mi będą
LittleOpa +424
Czy na taki skromny dom dla singla dostanę bk2%? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#nieruchomosci #pieniadze #inwestycje #kredythipoteczny #bekazpisu
#nieruchomosci #pieniadze #inwestycje #kredythipoteczny #bekazpisu
Jako zielonka mam pytanie o jakieś porady, tipy dotyczące wypoku. Jakieś fajne rzeczy które ułatwiają życie mirkowca np. konfiguracja w ustawieniach wypoku albo tagi i/lub osoby warte obserwowania.
I najważniejsza rzecz - czy da się zrobić blacklistę na posty które zawierają jakieś tagi, bo chodzi o to, że wchodze w Gorące a tu 50 postów rozdajo, no #!$%@?.
#pytanie #pytaniezdupy #porady #zielonka
A co wrzucać na czarną odpowiedz sobie sam - chyba wiesz co lubisz czytać/oglądać a co wywołuje Twoje zażenowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzięki za info ! Idę to zrobić i oglądać gorące (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@BasementThing:
Właśnie wchodziłem zapytać jak to do #!$%@? nędzy zrobić na fonie i chyba mi udzieliłeś odpowiedzi :D
Tak mi się jeszcze przypomniało - jeśli wolisz korzystać ze starej wersji wykopu, bez np. widocznych ankiet, możesz ustawić to też