Wpis z mikrobloga

Witajcie dostojne i zawsze piękne Mirabelki oraz mniej ważni Mircy (Mirkowie, Mirki ?)

Jako zielonka mam pytanie o jakieś porady, tipy dotyczące wypoku. Jakieś fajne rzeczy które ułatwiają życie mirkowca np. konfiguracja w ustawieniach wypoku albo tagi i/lub osoby warte obserwowania.

I najważniejsza rzecz - czy da się zrobić blacklistę na posty które zawierają jakieś tagi, bo chodzi o to, że wchodze w Gorące a tu 50 postów rozdajo, no #!$%@?.

#pytanie #pytaniezdupy #porady #zielonka
  • 5
@BasementThing: wiadomo ale jeszcze nie znam slangu wykopowego i nie wiem czy mam tagi wszystkiego co mnie interesuje. Rozumiem ,że z czasem się je kolekcjonuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dzięki za info ! Idę to zrobić i oglądać gorące ( ͡ ͜ʖ ͡)
@Jaracz_Joint: Dodam tylko że w ten sam sposób dodajesz użytkowników na czarną - najeżdżasz na nick danej osoby i kłódka. Nie wiem jak w telefonie, ale komputerowej wersji możesz ręcznie dodawać tagi na czarną listę z poziomu ustawień konta - wchodzisz w ustawienia >> czarne listy i wpisujesz co potrzeba.
Tak mi się jeszcze przypomniało - jeśli wolisz korzystać ze starej wersji wykopu, bez np. widocznych ankiet, możesz ustawić to też