Aktywne Wpisy
karol-kowalski09 +3176
Potrzebuje pomocy internautow. W jednym z osrodkow zmasakrowali mi zone podczas kolonoskopi. Pomimo ze odmowila badania bo znieczulenie nie dziala nadal to robili na siłę. Tak mocno krzyczala ze pomimo ze umiescili glosnik z muzyka na korytarzu bylo to slychac. Sliowo przerwalem badanie. Zona wyladowala w szpitalu psychiatrycznym po tym badaniu i również na oddziale chirurgicznym z powiklaniami. Nie jest to jedyny przypadek. Zgłosiła się do nas inna pacjentka która nogami broniła
Zielonka021124 +248
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jak odpowiedzieć? Może ktoś ma gotową odpowiedź, która poskutkowała?
Znalazlem liste z 2016 roku pod tym linkiem raslist.dhl.com/DHL-Remote-Areas.pdf
Na stronie 154 sa philipines i portugal, czyli ni cholery polski juz nie ma.
Sprobuj im to podeslac, albo jakies inne info na stronie dhl znalezc.
Czy coś dopisać? Wołam #angielski może ktoś podpowie czy z błędami napisane.
Please kindly check here, it is a new list of dhl remote area in 2016. And Poland is not on the list anymore.[...]
Ale to taka kosmetyka.
Odpowiedź ze sklepu:
@rubik napisz do twojej różowej Chinki bo coś jest nie tak.
Ja myślę, że to raczej jest problem u przewoźnika nijeżeli IBG, bo jaki oni by mieli w tym interres, żeby odstraszać klientów, jak już wiemy że jest to jeden z porządniejszych sklepów.
Mam info od ryżowego: Oni zgłaszają przesyłkę i jak jest remote area, co można sprawdzić na stronie dhl, to
Trochę to trwało przez wymianę maili, zmianę adresu na adres nie należący do "remote areas" ( ͡° ʖ̯ ͡°). Dzięki za oferowaną pomoc, ale odebrałem dziś osobiście w innym mieście.
Media Player dotarł #pdk :). VATu nie naliczono. Interfejs ustawiony po angielsku bo innej opcji nie było poza dwoma wariantami dla Azjatów. MIUI 7.1.3.0
Nie nanoSIM tylko MicroSim i nie jest potrzebna do uruchomienia.