Aktywne Wpisy

Docent_Jan_Mula +74
Taki obraz wasz wykopki xD
Wystarczyły dwie tragiczne kadencje, żeby ktoś odpowiedzialny za dwie średnie kadencje uchodził za zbawcę narodu xD #polityka #tusk #bekazlewactwa
Wystarczyły dwie tragiczne kadencje, żeby ktoś odpowiedzialny za dwie średnie kadencje uchodził za zbawcę narodu xD #polityka #tusk #bekazlewactwa

fhgd +550
Jeśli po 8 latach pisowska prokuratura nie postawiła Tuskowi żadnych zarzutów prowadzących do skazania, a telewizja rządowa jedyne co ma na Donalda to archiwalne nagrania z Putinem, manipulacje i kreatywna praca kamerą, to według mnie jest to człowiek godny zaufania
#bekazpisu #wybory #przemysleniazdupy #polityka
#bekazpisu #wybory #przemysleniazdupy #polityka

Siad "do tyłu" kontra siad "w dół"
Polecam :)
#silownia #mikrokoksy
"Ultimately, when asking the question, “is it better to sit down or to sit back in the squat,” I think the right answer is, “it depends.”
Więc, chyba trzeba przeczytać (。◕‿‿◕。)
#pdk
Jeśli priorytetem jest siadanie największego ciężaru -> Siadaj tak, abyś czuł się jak najbardziej komfortowo z dużym ciężarem na plecach.
Jeśli priorytetem jest wzmocnienie czwórek, dwójek, pleców czy pośladków... To już musisz wyrobić sobie nawyk kontrolowania przysiadu i czucia odpowiednich mięśni na początku, plus odpowiednie ustawienie nóg - czy do tyłu czy w dół.
btw. ja siadam "down" i myslę, że dobrze mi to wychodzi :)
@mateoni: ale nie wiem jak ty, ja nie mogę tak spiąć dupska jak siadam do tyłu.
Ale najwygodniej jest mi stojąc na szerokośc barków i stopy na oko 15 stopni na zewnątrz. Wtedy jak wkręce je w podłogę to mi giry się nie trzęsą.