Aktywne Wpisy
ryzu +24
my już pod aresztem śledczym, #budda pdw
NickMoore +2
#slubodpierwszegowejrzenia Specjalnie założyłam konto, bo nie mogę czytać tego co piszecie o Asi i Kamilu. Wam się wydaje, że jak człowiek poszedł do programu to weźmie już garbatego, bezzębnego. Nie! Ci ludzie też mają jakieś oczekiwania! Sorry, ale u Asi i Kamila ewidentnie widać, że Kamil jest mega ciapą. Nudny, podejście „przepraszam, że żyję” przecież każda kobieta zdominuje takiego faceta! Co złego w tym że Asia mówi, że chce być
Panicznie boję się wyjścia ze szpitala.
Boję się, że po pobycie w miejscu, w którym jest stosunkowo mało bodźców w porównaniu ze "światem zewnętrznym", najprościej mówiąc zwariuję.
Boję się, że nie podołam wyzwaniom, jakie stawi przede mną prawdziwe życie, że znów będę miała problem z wypełnianiem swoich obowiązków... Lista moich obaw jest naprawdę długa.
Wczoraj minął tydzień od przyjęcia mnie do szpitala. W ciągu tych zaledwie kilku dni obdrapane korytarze, żółto-bure sale i wiecznie zadymiona palarnia stały się całym moim światem. Z łatwością przyjęłam panujący tu rytm dnia - śniadanie, leki, obchód, terapia, obiad, leki, odwiedziny, kolacja, leki. Wszystko jest ułożone, regularne, a odkąd jestem na spokojniejszej sali - bez niespodzianek.
Na oddziale, w zależności od mojego stanu, mam przebywać od miesiąca do dwóch. Na chwilę obecną nie wyobrażam sobie, jak zniosę ewentualny wypis po miesiącu. Zaklinam los, prawie zaczynam się modlić (chociaż nie wierzę w Boga), żeby trzymali mnie tu jak najdłużej.
Tu jest bezpieczniej.
#depresja #nerwica #dziendobry (mam nadzieję) #paczekwchodzidowygrywu (a przynajmniej bardzo mocno się stara)
Komentarz usunięty przez autora
?
@goracy_paczek:
@goracy_paczek: