Wpis z mikrobloga

No siema ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przygotowałem listę (ponad 600) osób, które wykopały to znalezisko.

Może by warto pociągnąć je za jęzor, żeby wykasowały konta?

#shitdreszczyksays
  • 260
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dreszczyk:

Osobiście nie mam problemów z czytaniem ze zrozumieniem, tak więc wykopanie tego znaleziska w żaden sposób nie było wiążące z usunięciem konta, choć coraz bardziej rozważam takową możliwość. Niemniej widać, że dobrze się bawisz.
  • Odpowiedz
@cronoseek: sory moj błąd nie potrzebnie się zalogowałem po tym jak potwierdziłem, kolejny przykład, że trzeba czytać ze zrozumieniem:

Witaj cronoseek

Otrzymaliśmy prośbę o usunięcie Twojego konta z serwisu Wykop.pl. Przypominamy, że jego skasowanie jest nieodwracalne i nie ma możliwości przywrócenia skasowanych danych. Jeśli jesteś pewien, że chcesz usunąć swoje konto
  • Odpowiedz
@Dreszczyk: rozumiem z tego, że jeśli popieram legalizacje marihuany to sam musze byc palaczem zielska? Ale konto moge skasowac, zaden problem dla mnie i zadna strata dla nich. Lepiej ci teraz?
  • Odpowiedz
@Dreszczyk: nie dość, że masz problemy z logicznym myśleniem (jak ktoś wykopuje znalezisko o astrofizyku to te z ma być astrofizykami?) to jeszcze spamujesz, bardzo mi przykro z tego powodu :(
  • Odpowiedz
@Dreszczyk:

Ja p------e, ludzie tłumaczycie się przed jakąś osoba która nic nie znaczy (nie bierz tego personalnie do siebie :)) i ma jakieś tam widzimisię jakieś tam polecenia chce wydawać. A propos ostatnio był taki wykop ostatnio o podobnym szeryfie (szeryfce) co nie pozwalała fotografować ciężarówki, ale ludzie z należnym szacunkiem do stanowiska ją potraktowali.
  • Odpowiedz