Wpis z mikrobloga

Hej, mam pytanie do różowych... Co sądzicie o facecie, który jest z wami w związku, ale zarabia mniej od was? Bo ja się czuje dziwnie wiedząc, że mój różowy zarabia 500zł więcej ode mnie.

#ankieta

Twój niebieski zarabia mniej od Ciebie

• Przeszkadza mi to 7.0% (204)
  • Nie przeszkadza mi to 16.7% (487)
  • Zależy ile 7.3% (212)
  • sprawdzam/mam inne zdanie (komentarz) 69.0% (2010)

Oddanych głosów: 2913

• 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@galaxie500: Dokładnie, dzisiaj baby mają wiele felerów (faceci zapewne też), ale nie przesadzajmy. Jak bardzo by musiała być n---------a, żeby jej to przeszkadzało? Dlaczego to facet znowu wszystko musi, a baba nic? Kocha gościa, planuje przyszłość, ale zonk dostała lepiej płatną pracę od niego to musi go zostawić czy co, bo nie kumam? Chyba bym taką wystrzelił w kosmos z procy. To może jak mój różowy przestanie się interesować tym
  • Odpowiedz
@sheenpu: Przy takiej różnicy to pewnie już sam bym miał jakiś dyskomfort. Kurna, wychodzi na to, że to ja jestem jakiś walnięty :)
  • Odpowiedz
@sheenpu:

Też się martwię, że mój niebieski zacznie się kiedyś czuć z tym źle

No ja swojemu różowemu też tego nie powiedziałem, chociaż coś mnie w środku dusi. Paradoksalnie wiem ile pracy włożyła, żeby być w miejscu gdzie jest teraz i cieszę się jej sukcesem, i że jej się udało. Dziwne to.
  • Odpowiedz
No ja swojemu różowemu też tego nie powiedziałem, chociaż coś mnie w środku dusi. Paradoksalnie wiem ile pracy włożyła, żeby być w miejscu gdzie jest teraz i cieszę się jej sukcesem, i że jej się udało. Dziwne to.

@BQP: To jest durnowata presja społeczna :) przejmowanie się opinią innych itd. Tak nas niestety "zniszczyło" społeczeństwo. Wiesz przecież, że im mniej sam się tym przejmiesz tym lepiej dla was obojga
  • Odpowiedz