Aktywne Wpisy
Angmac +377
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +302
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
#ankieta
Twój niebieski zarabia mniej od Ciebie
Komentarz usunięty przez autora
I nie, on nie zarabia 0.
@BQP: to minimalna różnica.
juz tak nie podkreslaj, ze netto...masz ewidentnie ko9mpleks "niskich zarobków"
No ja swojemu różowemu też tego nie powiedziałem, chociaż coś mnie w środku dusi. Paradoksalnie wiem ile pracy włożyła, żeby być w miejscu gdzie jest teraz i cieszę się jej sukcesem, i że jej się udało. Dziwne to.
@BQP: To jest durnowata presja społeczna :) przejmowanie się opinią innych itd. Tak nas niestety "zniszczyło" społeczeństwo. Wiesz przecież, że im mniej sam się tym przejmiesz tym lepiej dla was obojga